Noiembrie 09, 2022
Cum arată Elena Băsescu după ce s-a spus că ar fi exagerat cu operațiile estetice
Elena Băsescu este destul de reținută atunci când vine vorba despre viața privată. Ce-i drept, nu postează prea des în mediul online, însă atunci când o face sigur intră în atenția tuturor. La fel s-a întâmplat și acum, după ce s-a zis că a exagerat cu operațiile estetice. Cum arată fiica cea mică a fostului președinte după ce fanii au acuzat-o că nu mai seamănă deloc cu ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Multe femei își doresc să arate ca Elena Băsescu! La vârsta de 42 de ani, fiica cea mică a fostului președinte se bucură de un corp de invidiat, iar cei care nu o cunosc nu ar spune că a născut trei copii. Într-adevăr, nu doar sileuta este de apreciat, cât și frumusețea de care dă dovadă. Printre cei ce o admiră, se numără bineînțeles și răutăcioși care spun că Elena Băsescu a exagerat cu operațiile estetice.

Elena Băsescu obișnuiește să posteze destul de rar pe rețelele de socializare. La ultima fotografie, pe care a pus-o recent, fanii au luat cu asalt secțiunea comentariilor. În timp ce unii o complimentau, alții erau curioși de câte operații estetice are. Mai mult decât atât, alți urmăritori nu s-au oprit doar în a întreba despre intervențiile estetice, ci 'au acuzat-o' că a exagerat cu ele.

elena-basescu-9

Nu o dată, ci de mai multe ori, Elena Băsescu a declarat că are mare grijă la felul în care arată. Fiindcă în ziua de azi vârsta poate fi doar un număr, și ea a apelat la trucurile pe care doar medicii esteticieni sunt în măsură să le aplice. În timp ce unii fani sunt entuziasmați de rezultatul obținut de-a lungul anilor, alții o critică cu cuvintele grele, susținând că a exagerat cu operațiile estetice.

Cum s-a fotografiat Elena Băsescu

Recent, Elena Băsescu s-a fotografiat în mașină, fiind vorba despre un selfie, unde i se văd clar trăsăturile feței. Marea ei comunitatea s-a împărțit în două tabere în momentul în care au văzut poza. O parte susține că este ca și până acum, schimbarea fiind de la filtrele de înfrumusețare la care apelează majoritatea vedetelor, iar cealaltă consideră că e vorba despre numeroase operații estetice.

elena-basescu-4

elena-basesecu-3

Ce operații estetice are Elena Băsescu

În aparițiile rare pe care le-a avut, Elena Băsescu a elucidat misterul privind operațiile estetice. Fiica cea mică a fostului președinte a explicat pe larg ce schimbări și-a făcut. Pe înțelesul tuturor, Elena Băsescu și-a operat nasul și și-a injectat colagen în buze. Totodată, a intervenit și asupra pomeților pentru un contur mai bine pronunțat, cât și asupra sprâncenelor pentru a avea o formă bine definită. Și cum zâmbetul este accesoriul de bază al oricui, nu a putut să nu își pună și ea fațete dentare, cum au numeroase vedete din România și nu numai.

elena-basescu-2

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82651805877686