August 30, 2023
Cum arată acum cei doi fii ai lui Michael Jackson? Reuniune rară, de ziua megastarului
Cei doi fii ai lui Michael Jackson, Prince și Blanket, au fost văzuți în Las Vegas, în ziua în care regretatul artist ar fi împlinit 65 de ani. Paris, fiica megastarului, a lipsit de la întrunire.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cei doi fii ai lui Michael Jackson, Prince Jackson, 26 de ani, și Blanket „Bigi” Jackson, 21 de ani și-au făcut apariția rară în Las Vegas, onorând astfel ziua în care celebrul lor tată ar fi împlinit 65 de ani, scrie publicația Page Six.

Fotoreporterii i-au surprins interacționând cu oaspeții de la Mandalay Bay Resort and Casino din Sin City, după un spectacol Cirque du Soleil dedicat megastarului.

Prince a purtat un tricou gri, blugi, pantofi sport, o șapcă de baseball și o geantă crossbody. Tânărul și-a lăsat și barbă, scrie okmagazine.ro

Blanket Jackson and Prince Jackson

Amândoi fiii lui Michael Jackson au fost foarte sociabili la întrunire. Au vorbit cu oamenii și s-au fotografiat.

Blanket Jackson and Prince Jackson 

Blanket Jackson and Prince Jackson

 Blanket Jackson seamănă izbitor cu megastarul. Băiatul a venit îmbrăcat în negru, are părul lung și aranjat cu cărare pe mijloc.

Blanket Jackson

 El este și mezinul familiei, exact acel copil care a devenit viral în toată lumea, după ce Michael Jackson l-a ținut în brațe la Berlin în afara balconului, stârnind incredibil de multe reacții de furie.

Știați că cel mai scump videoclip produs vreodată a aparținut lui Michael Jackson? jpeg 

Paris, singura fiica a megastarului, nu a putut fi prezentă la eveniment, întrucât este o artistă deja celebră și se afla în turneu muzical.

Celebrul tată al celor trei, megastarul Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani în iunie 2009, după ce a făcut atac de cord în urma unei supradoze. Lumea muzicală este de atunci mai săracă, iar fanii îi duc dorul și acum excentricului artist cu voce deosebită.

Când Michael Jackson a decedat, Prince avea 12 ani, iar Blanket 7. Nici nu au apucat să-și cunoască foarte bine tatăl. Mama lui Prince și a fiicei Paris este Debbie Rowe, fosta soție a artistului, care a fost căsătorită cu el din noiembrie 1996 până în aprilie 2000.

Prince Jackson and Blanket Jackson

Cântărețul a recunoscut în documentarul din 2003 „Living with Michael Jackson” că a folosit o mamă surogat pentru a-l concepe pe Blanket. Identitatea femeii nu este cunoscută.

Cu puțin timp înainte de căsătoria sa cu Rowe, acum în vârstă de 64 de ani, Michael a fost căsătorit cu Lisa Marie Presley – singurul copil al regretatului Rege al Rock’n’ Roll-ului Elvis Presley. Aceasta a murit neașteptat anul acesta în ianuarie, după ce a intrat în stop cardiac din cauza unei „obstrucții a intestinului subțire”, care se pare c-ar fi fost cauzată de o operație de micșorare a stomacului pe care o suferise Lisa Marie.

Deși mariajul ei cu Michael Jackson a fost scurt, din mai 1994 până în august 1996, reprezentanții megastarului au spus doar lucruri bune despre Lisa după moartea bruscă a acesteia, la doar 54 de ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75227642059326