Noiembrie 21, 2022
Cu ce se ocupă copiii lui Dan Bittman. Unul dintre ei îi calcă pe urme
Solistul de la Holograf are trei băieți, rezultați din urma relației de peste 25 de ani cu Liliana Ștefan, respectiv Alexandru Bittman, Patrick și Mark Nicolas Bittman. Pe lângă o carieră de succes, artistul este mândru de copiii săi, mai ales că unul dintre aceștia îi calcă pe urme.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântărețul a mărturisit că are o relație bună atât cu băieții săi, cât și cu fosta sa parteneră. În calitate de tată, acesta a declarat că este prezent la toate evenimentele importante din viața copiilor săi și este mândru de parcursul pe care îl urmează. După un mariaj de peste două decenii, Dan Bittman și Liliana Ștefan au ales să meargă pe drumuri separate. Anunțul despărțirii a fost făcut la sfârșitului anului 2020, artistul declarând, la acea vreme, că este femeia pe care a iubit-o cel mai mult.

dan-bittman-1

Chiar dacă nu comunică cu mama copiilor săi așa cum și-ar dori, cântărețul face tot posibilul să le fie alături acestora și să-i încurajeze să-și urmeze pasiunile. Iată cu ce se ocupă copiii lui Dan Bittman!

Cântărețul a spus cu ce se ocupă copiii săi. Dan Bittman se poate declara un tată împlinit, mai ales că unul dintre fii acestuia urmează o carieră în muzică. În mai multe rânduri, solistul a mărturisit că ține la viața privată, mai ales când vine vorba de copiii săi.

dan-bittman-2

Primul său copil, Alexandru, este producător muzical și a semnat un contrat important. Cel de-al doilea copil, Patrick, studiază la o facultate din Olanda, în timp ce mezinul familiei, Mark, este pasionat de sport.

„Alexandru a semnat un contract cu Marius Moga. El produce muzică, lucrează mult pe calculator, dar a început să mai și cânte. E pasionat în continuare. Patrick (n.r. mijlociul) e student în Olanda, la o facultate de bussiness și management. De fotbal s-a lăsat, pentru că nu-i plăcea să fie înjurat, iar cel mic face volei și e mai înalt decât mine', a declarat Dan Bittman, potrivit impact.ro.

dan-bittman-4

Dan Bittman a vorbit și despre activitatea sa muzicală. Artistul a susținut că a renunțat la proiectul solo și cântă doar împreună cu membrii trupei Holograf. Având în vedere felul în care pandemia de coronavirus a afectat această industrie, cântărețul a mărturisit că lucrurile încep să-și revină la normal.

„Cânt doar cu trupa. Am rămas în aceeași formulă Holograf, concertele merg mult mai bine, a început să se miște, dar să vedem ce va fi. (…)

Ceea ce a fost diferit în trupa noastră e faptul că în afara laturei compozistice, a profesiunii de credinţă faţă de muzică, noi am avut şi avem până astăzi un atuu inegalabil: am fost, am rămas, suntem prieteni. Iar asta a contat enorm!', a declarat artistul, conform aceleiași surse.

dan-bittman-5



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89172077178955