Noiembrie 17, 2022
Cristiano Ronaldo, dezvăluiri despre moartea fiului său. Portughezul a trecut prin momente grele
De curând, Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri despre moartea fiului său. Logodnica starului portughez a rămas însărcinată, în urmă cu un an, cu doi gemeni. Însă, se pare că la naștere, doar unul dintre cei doi a supraviețuit. În același interviu, în care a criticat aspru echipa Manchester United, fotbalistul a făcut primele declarații despre bebelușul care s-a stins din viață la naștere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Însă, cu toate acestea, fotbalistul a trecut în ultimul an prin momente devastatoare. Acesta și-a pierdut fiul, în urmă cu doar șase luni, chiar la naștere. Ronaldo a vorbit pentru prima dată despre pierderea fiului său, Angel.

Cristiano Ronaldo, mărturii după moartea fiului său

De curând, Cristiano Ronaldo a vorbit în cadrul unui interviu, acordat presei internaționale, despre momentele cumplite prin care a trecut, după ce doar unul dintre gemeni a supraviețuit la naștere, în urmă cu doar câteva luni. Cristiano Ronaldo a făcut primele dezvăluiri după ce ce fiul lor nou-născut, a murit la naștere.

Probabil cel mai dureros moment prin care am trecut în viața mea de când a murit tatăl meu. Când ai un copil te aștepți că totul va fi normal și când ai o problemă este greu. Eu și Georgina am avut momente grele. A fost foarte, foarte greu de înțeles ce se întâmplă în acea perioadă a vieții mele. Probabil a fost cel mai dificil moment din viața mea.”, a declarat Cristiano Ronaldo, în cadrul unui interviu.

Cristiano Ronaldo Reveals He's Expecting Second Set of Twins

Cum au reacționat copiii săi după ce au primit vestea

Cristiano Ronaldo mărturisit că vestea pierderii unuia dintre gemeni i-a întristat chiar și pe copiii mai mari. Fotbalistul a spus că a plâns împreună cu fiul său cel mare, dupa ce i-a povestit despre moartea lui Ángel.

Cu atai mult de atât, ceilalți patru copii au avut nevoie de mai mult timp să proceseze vestea tristă.

I-am spus Georginei că trebuie să fim sinceri cu copiii, să zicem că, Ángel, s-a dus în Rai. În cazul meu a fost mai bine. Am devenit mai prietenos cu Gio. Am fost dintotdeauna prieteni, dar simt mai multă dragoste pentru ea și pentru copiii mei și încep să văd viața dintr-o perspectivă diferită. Ultimele șase luni au fost cele mai dificile momente, de la moartea tatălui meu.”, a mai precizat Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo confesses Georgina Rodriguez wedding could happen in a  month - Mirror Online

Atacantul de la Manchester United a mai spus că ține aproape cenușa fiului său, după ce a creat o capelă la subsol. Ronaldo păstrează amintirea fiului, alături de cea a tatălui lui.

Vorbesc cu ei tot timpul și simt că ei continuă să fie alături de mine. Mă ajută să fiu un om mai bun, să fiu o persoană mai bună, un tată mai bun. Îi țin cenușa lângă cea a tatălui meu

Sursa 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.133109331131