Noiembrie 10, 2021
Corina Țepeș, indignată după o vizită la market. ”Oameni buni, încotro mergem?”
A ajuns la limita răbdării! Interpeta Corina Țepeș a răbufnit pe Instagram. Ea a povestit admiratorilor săi ce experiență neplăcut a avut după o vizită la market și a lansat un apel către administrația acestuia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Corina a povestit că în timp ce făcea cumpărături la un market de la noi din Chișinău a fost deranjată nu de prețuri sau de calitatea produselor, pe care de altfel, le apreciază, dar de ... muzica din magazin. A reușit să înregistreze și o frântură din melodia care răsuna în difuzoare în momentul în care artista își făcea plinul. Este vorba despre o adaptare a cântecului ”Ioane, Ioane”. 

”Așa o senzație că ieri eram la Piața Centrală. Nu, nu se poate, dragii noștri. Nu e posibil ca într-un market unde sunt clienți din tot felul de domenii ,un market, care este, de fapt, doldora de cumpărători de dimineața până seara și se bucură de succes, să asculți așa muzică în difuzoare. Oameni buni, încotro mergem? Înțeleg că pandemia a culcat cultura la pământ, dar nici chiar așa”, a subliniat Corina Țepeș. 

În această ordine de idei, interpreta a lansat un apel către administrațiile rețelelor de market de la noi din țară să fie mai atenți la playlistul pe care îl lansează pentru a întreține atmosfera în hale. În încheiere, interpreta a ținut să precizeze că prin remarca făcută nu a pretins să fie inclusă muzica lui Costi Burlacu și Corina Țepeș, ci doar a solicitat să includă muzică de calitate - fie că e vorba de piese lansate de artiștii noștri, fie de cei străini. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1240389347076