Noiembrie 30, 2022
Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinți: „Când o da Dumnezeu”
Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să devină părinți cât mai repede. Cei doi artiști s-au căsătorit în urmă cu un an, iar acum vor să aibă un copil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vara anului trecut, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus DA. Cei doi se gândesc acum să devină părinți și își doresc o fetiță.

„Dacă o da Domnul, facem și noi o păpușă. Ne dorim”, a spus cântărețul. „Când o da Dumnezeu, atunci o să fie. Da, noi ne dorim”, a completat Cleopatra.

Soțul artistei își dorește să fie tată de fetiță. „Eu vreau să fie păpușă. Da (n.r. – fetiță). Acum, ce o să iasă”, a mărturisit Edward.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pregătiți să devină părinți pentru prima  dată?! Anunțul făcut de artist / FOTO | Spynews.ro

„Am printre prietenii mei, printre colegi, oameni care au copii acum și zic: «Dar eu chiar mi-am dorit fetiță și așa a ieșit!». Acum sper să mă audă și pe mine”, a mai spus artistul.
Cleopatra Stratan consideră că între fete și tații lor există o relație foarte frumoasă și o legătură specială. „Cred că tații de fete au o putere aparte legată de dorințele de a avea fetiță, nu știu de ce. Cred că este o relație specială, vorbind la modul general, între tați și fiice”.


Edward Sanda așteaptă cu mare nerăbdare să fie tată și spune că deja știe cum să se comporte, pentru că are o soră în vârstă de 4 ani.

„Da, și eu aștept să mă văd. (n.r. – cu o fetiță în brațe) Nu mai plec fără ea. Deci fără ea, gata. Eu știu cumva tot. Am o soră de 4 ani și am prins anumite chestii de la mama mea. Dar este altceva când știi că este din tine. Nu știu cum e, dar cred că e divin”, a declarat artistul pentru ego.ro.
cleopatra-stratan-si-edward-sanda-2 

Cleopatra Stratan s-a căsătorit la 18 ani

Cleopatra Stratan s-a săturat să audă mereu că s-a căsătorit prea devreme și că s-a grăbit cu nunta, astfel că a transmis un mesaj cu care speră să pună stop tuturor comentariilor.

„Cică suntem «cel mai grăbit cuplu». Poate așa se vede din exterior, dar, de fapt, povestea noastră are rădăcini mult mai adânci și bine închegate! ”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea și Edward.

AgeGap. Ce diferență de vârstă este între Cleopatra Stratan și Edward  Sanda? - ZUTV | ZU TV 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81391406059265