Aprilie 12, 2022
Cine sunt părinții Nicolei Peltz. Soacra lui Brooklyn Beckham are 67 de ani și a fost model
Brooklyn, fiul cel mare al lui David și al Victoriei Beckham, s-a căsătorit cu Nicola Peltz sâmbătă, 9 aprilie, la reședința familiei din Palm Beach. Cei doi au fost în centrul atenției de când s-a aflat de nunta lor fastuoasă, pentru care s-au cheltuit mai bine de 3,5 milioane de dolari, însă nu mulți știu cine sunt părinții actriței.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au dezvăluit că au o relație în ianuarie 2020, iar șapte luni mai târziu, în iulie, aceștia s-au logodit. Sâmbătă, ei s-au căsătorit la reședința familiei Peltz, a cărei valoare este estimată la 76 de milioane de dolari.

Brooklyn este fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham, care se bucură de un succes răsunător de ani de zile. De asemenea, Nicole a devenit cunoscută ca actriță, însă ea are și părinți foarte bogați.

Who are Nicola Peltz's parents? All about her family ahead of Brooklyn  Beckham wedding

Mai exact, Nicole este fiica multimiliardarului Nelson Peltz și a fostului model Claudia Heffner Peltz, cei doi fiind căsătoriți din 1985.

Nicola, care este cunoscută pentru rolul interpretat în Transformers, provine dintr-o familie numeroasă și are șapte frați, Will, Brad, Matthew, Diesel, gemenii Zachary și Gregory și Brittany.

De asemenea, tatăl ei mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, însă numele lor nu sunt cunoscute.

Nicola Peltz's Custom Valentino Couture Wedding Dress Was Like “A Work Of  Art” | Vogue

Într-un interviu pentru revista Lifestyles, Nelson a vorbit despre viața de familie și a mărturisit că are o relație specială cu fiecare dintre copiii lui.

”Fiecare copil este foarte special, cu fiecare dintre ei am o relație specială. Știu că sună greu să ai zece copii, este greu, într-adevăr. Încerc să le dau cele mai bune sfaturi, dar știu că am dezvoltat o slăbiciune pentru ei.”, a declarat bărbatul care are o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari. 

Brooklyn Beckham And Nicola Peltz Release First Pictures From Their $3.5m  Florida Wedding - Public News Time

De cealaltă parte, Claudia, mama actriței Nicola Peltz, are 66 de ani și este un fost model care a luptat întotdeauna să-și țină departe de curioși viața persoană. Ea are o avere estimată la cinci milioane de dolari, bani câștigați în timpul carierei de model, dar și prin diferite investiții în afaceri.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2952659130096