Martie 03, 2022
Cindy Crawford, fabuloasă la 56 de ani, alături de fiica ei, la un eveniment de gală în Paris
Cindy Crawford, 56 de ani, a întors toate privirile când a apărut la Fashion Week, în Paris, alături de fiica ei, care îi seamănă leit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cindy Crawford, 56 de ani, una dintre cele mai de succes modele din domeniul modei, a avut o apariție de zile mari la Fashion Week în Paris, unde a sosit alături de fiica ei Kaia Gerber. 

Cindy a apărut într-o ținută suprinzătoare și foarte modernă. Ea a purtat o fustă lunfă din tul cu volane, pe care a asoratat-o în mod neașteptat cu un tricou și ochelari de soare.

Ready to go: Naturally while in the fashion capital the two models also got some work in, including a show for the line Off-White founded by the late Virgil Abloh

Naturalețea și aerul tineresc al legendarului model a fost extrem de apreciat toți cei prezenți. Cindy Crawford a venit pentru a o susține pe fiica ei, Kaia Gerber, care nu numai că îi seamănă leit mamei sale, dar i-a călcat pe urme devenind un model de succes. 

Cindy Crawford twins with daughter Kaia Gerber and reunites with fellow  1990s Supermodels in Paris - Essential News

Cindy Crawford s-a întâlnit în cadrul evenimentului de modă din "Orașul Iubirii" cu vechi colege de podium cu ar fi Naomi Campbell sau Helena Christensen. 

Together again: While backstage at the show, Cindy got to reunite with her fellow 1990s Supermodel Naomi Campbell who also trod the catwalk

Crawford nu s-a sfiit să se fotografieze alături de modele tinere din generația nouă, cum ar fi Gigi Hadid, dovedind că alura ei rafinată este atemporală și poate face față cu succes generației actuale. 

Cindy Crawford a postat pe pagina de socializare imagini de pe străzile din Paris, în special o reclamă la brandul Celine, în care apare chiar fiica ei. 

Off they go: During one excursion the pair matched each other's long tan coats, black shoes and black shades and took a stroll together along the city's picturesque lanes 

click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2212958335876