Mai 03, 2019
Channing Tatum a pozat gol pușcă! Vezi pozele care au făcut înconjurul internetului
Channing Tatum, unul din cei mai sexy actori de la Hollywood, și-a etalat, prin intermediul rețelelor de socializare, corpul său perfect. Actorul în vârstă de 39 de ani arată superb!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Visul fetelor din întreaga lume a devenit realitate. Chipeșul actor de peste Ocean, Channing Tatum, a pozat gol goluț. Și-a etalat pătrățelele și muschișorii fiind într-o cabină de duș, acoperindu-și cea mai importantă parte a corpului cu... mânuțele.

Actorul a acceptat această provocare, care a venit din partea iubitei sale, Jessie J, care susține că acesta ar fi trebuit să-și expună la vedere corpul superb. Totodată, amintim că acest lucru nu-i era pe placul fostei sale soții, aceasta interzicându-i actorului să apară în asemenea ipostaze picante. 

 

 

Jessie J îi dă posibilitatea actorului să fie așa cum își dorește, de aceea, Channing nu s-a gândit prea mult și și-a etalat frumusețile corpului masculin pe rețelele de socializare. Fanele au rămas cu gura căscată, nu s-au așteptat la un asemenea gest lipsit de inhibiții din partea actorului. Se pare că chiar Jessie a relizat poza din duș. Ea fiind etichetată în această postare. 

 

 

 

Poza a adunat peste noapte trei milioane de like-uri, și sute de mii de comentarii. Se pare că actorul în vârstă de 39 de ani a învăluit tot spațiul online cu această postare hot. 

 



citeste și
SQL exec time = 1.1747913360596