Decembrie 12, 2022
Celebra Jessica Alba a fost răpită timp de 14 ore! Au găsit-o legată în portbagajul unei mașini
Actrița Jessica Alba (41 de ani) a fost răpită timp de 14 ore. Una dintre cele mai frumoase și îndrăgite femei din lume a trecut printr-o primejide uriașă atunci când avea doar 15 ani. Totul s-a întâmplat 1997, iar povestea traumatizantă încă o urmărește și în prezent.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Superba Jessica Alba a trecut printr-un mare pericol la începuturile carierei sale. Vedeta de la Hollywood a trecut printr-o experiență traumatizantă când a fost răpită în timpul filmărilor pentru show-ul TV „Flipper”, difuzat în SUA între 1995 și 2000.

Se pare că frumoasa actriță a fost răpită când avea doar 15 ani. Timp de 14 ore, Jessica a dispărut pur și simplu de la filmările pe care le făcea în Queensland, Australia.

Coșmarul a început când actrița a început să primească telefoane bizare, pe care nu le-a luat în serios, susține The Sun. Din păcate, acele apeluri erau cât se poate de serioase, pentru că adolescenta a dispărut la scurt timp, scrie clickpentrufemei.

Jessica Alba, răpită la 15 ani! A fost găsită în portbagajul unei mașini

Jessica Alba 

Nici după atația ani, Jessica Alba n-a reușit să explice foarte bine ce s-a întâmplat cu ea. E posibil ca întreaga experiență să fi fost atât de tulburătoare, încât vedeta a blocat-o și n-a mai vrut să amintească vreodată acest episod întunecat.

Nu este clar ce s-a întâmplat în cele 14 ore cât a lipsit, dar ulterior a fost găsită în portbagajul unei mașini. Jessica Alba era legată la ochi și avea un căluș în gură, pentru a nu țipa, conform sursei citate.

Vedeta n-a putut oferi prea multe informații după ce a fost găsită, motiv pentru care s-a renunțat la investigarea cazului înfricoșător. Întreaga experiență a afectat-o mult pe tânără, actrița renunțând imediat la rolul ei din „Flipper”, în 1997.

Abia un an mai târziu, în 1998, a apărut într-un episod al serialului „Brooklyn South”, după care a devenit Leanne din mult aclamatul serial „Beverly Hills, 90210”. Ulterior, cariera ei a explodat.

Jessica Alba

Jessica Alba, una dintre cele mai frumoase actrițe

Jessica Alba e cunoscută din filme precum „Honey”, „Fantastic Four” și „Sin City”. Actrița n-a făcut ravagii la Hollywood doar cu frumusețea și talentul ei actoricesc, ci s-a dovedit a fi și o femeie de afaceri de mare succes.

În urmă cu 11 ani, vedeta a creat „Compania Onestă”, o firmă care comercializează tot felul de produse naturale, care valoarează în jur de 1,7 miliarde de dolari. 

În plan personal, Jessica Alba e căsătorită cu Cash Warren încă din 2008. Cei doi au trei copii, pe fiicele Honor și Haven și pe fiul Hayes.

Jessica Alba 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1343774795532