Decembrie 21, 2016
Cele mai luxoase nunți ale anului 2016
Vedetele adesea nu prea împărtășesc planurile lor de viitor, de aceea, noutatea despre nuntă este de multe ori spontană și bucură foarte mult.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Cântăreața Ciara și Russell Wilson
Pe 6 iulie 2016 a avut loc nunta renumitei cântărețe și a fotbalistului Russell Wilson. Ceremonia au făcut-o în Marea Britanie, într-un castel vechi în stil gotic. Ciara a mărturisit că întâlnirea ei cu Russell este o mare bucurie și că este extrem de fericită că i-a devenit soț.


2. Eva Longoria și Jose Antonio Baston
Mult așteptata nuntă a avut loc pe 21 mai 2016. Actrița s-a căsătorit cu magnatul Jose Baston. Perechea latino-americană au sărbătorit evenimentul în Mexic într-o reședință privată pe malul unul lac. Apoi perechea a zburat în luna de mierea în Cambogia de unde Eva posta regulat fotografii pe rețelele de socializare.

3. Said Gutseriev și Hadija Uhajova
Nunta fiului oligarhului Mihail Gutseriev și a nevestei lui Hadija Uhajova se diferențiază de toate nunțile din acest an printr-un lux deosebit. Nunta au petrecut-o într-un restaurant din Moscova. Această nuntă a pus în umbră restul nunților acestui an deoarece pentru aceasta s-a cheltuit o sumă colosală. La nuntă au fost prezenți Alla Pugaciova, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez și Sting.


4. Shia LaBeouf și Mia Goth
Nunta a avut loc pe 10 octombrie în Las Vegas și s-a petrecut într-un stil tematic. Mireasa a venit într-un Kadilak roz, șoferul căruia era îmbrăcat în costumul lui Elvis Presley, iar mirele era îmbrăcat într-un costum clasic. Fanii erau pur și simplu șocați, pentru că aceștia abia și-au revenit după scandalul acestora în urma căruia mirele a ridicat mâna la ea.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0397164821625