Decembrie 26, 2016
Cele mai discutate vedete ale anului 2016
De ei s-au interesat mai mult internauții. Anume numele lor au fost cele mai căutate în motorul de căutare Google. Care este top-ul celor 5 vedete:

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Brad Pitt

Actorul de Hollywood a devenit campion la numărul de căutări. De viața personală a lui Brad se interesau în urma anunțului despre divorț de Angelina Jolie. De posibile aveturi amoroase cu Brad au fost suspectate mai multe femei: Marion Cotillard, Margot Robbie, Julia Roberts, Kate Hudson și altele.

Meghan Markle

Jurnaliștii au aflat despre relația sa cu prințul Harry. Conform căutărilor, publicul așteaptă continuarea relației și nunta!

Tom Hiddleston

Englezul a devenit cunoscut în urma relației cu Taylor Swift. Chiar dacă „iubirea” lor a durat doar 3 luni, asta a fost de ajuns ca el să devină cunoscut și mediatizat.

Marion Cotillard

Bârfele au făcut totul. Filmările pentru filmul „Allied” au avut loc exact atunci când Brad Pitt și Angelina Jolie au hotărât să divorțeze și de aceea toți au crezut că anume ea i l-a „suflat” pe Brad, iar îndată după asta, Marion a rămas însărcinată. De fapt, Marion este încă într-o căsnicie puternică cu Guillaume Canet și cuplul așteaptă al doilea copil. 

Adam Driver

Adam a devenit cunoscut în urma serialului „HBO Girls”. De asemenea, el a jucat rolul lui Kailo Rena în "Star Wars".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88550519943237