August 29, 2022
Cel mai greu moment din viața lui Smiley: "Nu aveam bani să trecem strada"
Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Este cunoscut și îndrăgit de milioane de români, iar alături de Gina Pistol formează un cuplu minunat. Mai mult, de aproape doi ani au devenit părinții unei fetițe minunate. Cu toate acestea, artistul a trecut prin momente dificile. Cântărețul a recunoscut că în trecut se afla într-o situație dificilă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Piesele lui Smiley au devenit hit-uri și sunt ascultate de multi români. Chiar dacă Smiley era cunoscut de multă vreme, artistul a trecut printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar. Piesele lui erau ascultate, oamenii îl ascultau, dar banii erau tot mai puțini, iar acest lucru a recunoscut-o chiar artistul.

velea si smilet

Alex Velea și Smiley au colaborat în anii trecuți, ba chiar au fost prieteni foarte buni. Ulterior, relația lor s-a răcit, iar fiecare a luat-o pe drumul său. După ce Smiley a lansat albumul  „Oficial îmi merge bine' lucrurile aveau să se schimbe în viața lui. Banii au început să apară, iar viața lui căpăta sens. A spus că melodia „Am bani de dat, am datorii la stat' a fost inspirată din viața sa.

Smiley este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți cântăreți din România. Artistul se află de ani de zile în industria muzicală, iar în prezent are un succes imens. În trecut a făcut parte din trupa Simplu, alături de CRBL, Piticu, Francezul, Omul Negru, Bebico și Taz. Melodiile lor aveau să răsune în întreaga țară, iar fanii erau în extaz. Recent, Smiley a fost invitat într-un podcast și a vorbit despre cel mai greu moment din viața lui.

smiley velea

Artistul a recunoscut că, deși era cunoscut, nu avea bani nici să treacă strada. Cântărețul a mărturisit că Alex Velea a spus adevărul atunci când a declarat că au trecut prin momente dificile și abia aveau ce mânca.

Smiley: „Noi nu aveam bani să trecem strada”

Viața artistului avea să se schimbe în momentul în care a lansat piesa „Oficial îmi merge bine'. Atunci a început să facă bani și să se descurce mai bine. De asemenea, piesa  „Am bani de dat, am datorii la stat' a fost inspirată din viața sa.

„Noi, înainte să facem albumul «Oficial îmi merge bine», nu aveam bani să trecem strada. Piesa «Am bani de dat, am datorii la stat», eu am făcut-o atunci când făceam «Oficial îmi merge bine», care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam. Pe bune, aia cu «crenvurști cu muștar» pe care o zice Alex Velea în «Dincolo de cuvinte» e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada', a dezvăluit Smiley, în cadrul podcastului.

smiley cantaret

Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol

Viața artistului s-a schimbat în următorii ani, iar Smiley avea să trăiască momente de neuitat. Cariera sa muzicală a înregistat un succes imens, devenind extrem de popular. În ceea ce privește viața sa personală, Smiley trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Gina, iar în urmă cu un an au devenit părinții unei fetițe minunate. Acesta a recunoscut că și-au dorit foarte mult un copil, iar Gina s-a rugat foarte mult în timpul sarcinii.

smiley si gina

„Gina s-a rugat în fiecare zi a sarcinii ei. Și nu pe repede înainte, rugăciune de 40 de minute. Și trebuie să și înțelegi cum să faci rugăciunea. Dar sunt lucruri foarte adevărate. Este foarte important să ai credință cu adevărat, nu doar așa… Avem atâtea exemple. Minunile pe care le vedem nu sunt întâmplătoare. Sunt oameni care au credință și fac sacrificii pentru ceea ce cred. La fel e și cu succesul, cu absolut tot', a mărturisit Smiley într-un podcast

gina si smiley

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53156447410583