August 08, 2022
Ce sacrificii a făcut mama Iulianei Beregoi, pentru ca fiica ei să devină celebră: „Sunt de fiecare
Natalia Beregoi a fost cea care a descoperit talentul fetei sale și a îndemnat-o să-și urmeze visul, acela de a deveni cântăreață. Nu a fost mereu numai lapte și miere, iar mama vedetei a mărturisit care au fost cele mai mari compromisuri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Natalia Beregoi și fiica sa, Iuliana, sunt foarte apropiate și au o relație specială mamă-fiică. Vedeta mai are o soră, pe Ana, cu care se înțelege de minune. Cea care le-a dat viață a făcut sacrificii pentru a le fi alături permanent fetelor și a le îndruma așa cum se cuvine. Părinții celor două artiste sunt extrem de mândri că au, în familie, fete atât de talentate, ajutându-le totodată să-și urmeze marele vis.

De când fetele ei au devenit celebre, mama Iulianei Beregoi este tot timpul alături de ele, fiind prezentă mereu în vlogurile lor sau la concerte.

Natalia Beregoi este cea care se ocupă, îndeaproape, de fetele ei cântărețe și dansatoare, Iuliana și Ana. Mai mult, femeia este mereu prezentă în vlogurile fiicelor sale, însă se ocupă și de alte lucruri, de la ajutat la poze și filmări, până la alegerea ținutelor de scenă și monitorizarea conturilor de pe rețelele sociale. În plus, mama lor ține legătura cu profesorii de la școala unde învață fiicele ei, în Republica Moldova, locul lor natal.

Afacerea în care vrea să investească Iuliana Beregoi. Puștoaica fenomen a  făcut dezvăluirea înainte de majorat - Fanatik.ro

iuliana-beregoi-2

„Sunt de fiecare dată în alertă pentru că trebuie să am grijă de ceea ce postează fetele și ele singure nu se descurcă, trebuie să le ajut. Așa că le ajut mereu cu filmări, de cele mai multe ori eu le fac pozele. Cu fotografiile este destul de greu pentru că nu stai câteva secunde să faci o poză, pot să pierd și o oră ca să le fac fotografia perfectă. Mai ales că fiecare are propriul stil și trebuie să mă conformez. Am învățat toate astea împreună cu ele', a declarat Natalia Beregoi pentru EGO.ro.

iuliana-beregoi-6

„Eu le administrez toate conturile, de pe Instagram, TikTok, Youtube. Am și eu acces la ele. Supraveghez tot ce se petrece pe rețelele sociale. Câteodată, când Iuliana sau Ana nu reușesc să posteze, intervin și postez eu. Deci facem muncă în echipă', a mai continuat femeia.

iuliana-beregoi-5



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58971309661865