Mai 02, 2023
Ce manea ascultă Irima Rimes? Cât de afectată este artista de comentariile răutăcioase
Irina Rimes se bucură de o carieră de succes în domeniul muzicii, iar ea are o mulțime de fani care o apeciază și o iubesc. Ei bine, artista nu ascultă doar muzica pe care ea o cântă, ci ascultă și alte genuri muzicale. Recent, cântăreața a recunoscut că-i place foarte mult o manea. Iată despre ce este vorba, dar și ce videoclip a postat vedeta pe rețelele personale de socializare!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes este apreciată de fanii ei și mereu discută lucruri din viața ei cu aceștia. Artista are și cont pe platforma de socializare TikTok, iar acolo postează videoclipuri amuzante. Iată ce videoclip a pus recent, după ce a recunoscut că îi place foarte mult o manea, scrie spynews.ro

Ce manea ascultă Irima Rimes? Artista recunoaște că-i place foarte mult

Pe contul personal de TikTok, Irina Rimes a pus un videoclip cu ea în care ascultă melodia „Viii cu viii, fostii cu mortii”, de la manelistul Iuly Neamtu. Alături de videoclip, artista a scris că îi place foarte mult această manea.

Ce mesaj cutremurător a primit Irina Rimes după externarea din spital. “Am  aflat că mama are cancer în stadiul 4” - Playtech Știri

Cât de afectată este artista de comentariile răutăcioase

În urmă cu câteva luni, Irina Rimes a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii ei. În această sesiune, cântăreața a fost întrebată de un internaut dacă a fost vreodată afectată de hate, dar și cum reușește să îl gestioneze.

Artista nu a stat prea mult pe gânduri și le-a mărturisit fanilor ei că nu poate spune că nu o afectează comentariile răutăcioase, însă încearcă să treacă peste toate. Vedeta mai spune că este de părere că tot timpul vor exista persoane care să nu o placă, ceea ce este normal.

8 piese scrise de Irina Rimes care s-au auzit LIVE la ZU | Radio ZU



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98700523376465