Mai 07, 2013
Ce fată frumoasă are «Suleyman Magnificul»!
Până la noi episoade, telespectatorii mai au de aşteptat până la toamnă. Actriţa Pelin Karahan Bekiroglu se alătură distribuţiei şi o va interpreta pe fiica sultanului, Mihrimah.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Până la noi episoade, telespectatorii mai au de aşteptat până la toamnă. Actriţa Pelin Karahan Bekiroglu se alătură distribuţiei şi o va interpreta pe fiica sultanului, Mihrimah. Actriţa Pelin Karahan Bekiroglu va fi, în sezonul care începe la toamnă, fiica sultanului la maturitate.

Actriţa Meryem Sarah Uzerli (29 de ani) şi-a câştigat milioane de fani, o dată cu difuzarea serialului „Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii", unde o interpretează pe soţia sultanului, Hurrem.

De origine nemţoaică, Meryem are rădăcini turceşti doar după tată şi a fost cooptată în producţia inspirată din viaţa sultanului Suleyman pe "ultima sută" înainte de începerea filmărilor.

Deşi i-a fost foarte greu să înveţe limba şi să înţeleagă personajul, frumoasa actriţă e acum celebră în toată Europa, şi nu numai. De altfel, toate actriţele care fac parte din distribuţia îndrăgitului serial sunt care mai de care mai frumoase.

În sezonul al treilea, care va fi difuzata abia din toamnă, mai apare o frumuseţe.

E vorba despre superba turcoaică Pelin Karahan Bekiroglu (28 de ani). Actriţa s-a alăturat distribuţiei abia anul trecut, o dată cu începerea filmărilor pentru sezonul al treilea.

Ea o interpretează pe sultana Mih­­rimah, fata sultanului Suleyman (interpretat de Halit Ergenç) cu Hurrem. Dacă până acum sultana era întruchipată în copil, din sezonul următor este deja o adolescentă în toată regula şi va isca noi probleme în haremul lui Suleyman. Pelin este originară din Ankara şi lucrează ca actriţă de zece ani, chiar dacă a absolvit facultatea de turism.

Şi-a făcut debutul în spoturi publicitare, a apărut în reclame pentru branduri celebre precum Coca-Cola sau Carrefour. Bărbaţii care visează la inima ei au rămas, totuşi, fără speranţă, căci Pelin este măritată cu un bărbat senzaţional, Erdinç Bekiroglu, un renumit instructor de fitness. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0052161216736