Martie 28, 2023
Ce a făcut Lady Gaga atunci când o femeie i-a strigat că o să ajungă în Iad. Imaginile au devenit virale
De curând, în mediul online a circulat un videoclip care o are ca protagonistă pe Lady Gaga. Se pare că artista nu a fost deranjată de comentariul unei femei, care i-a spus că va ajunge în Iad, ci din contră. Cântăreața a făcut un gest neașteptat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lady Gaga nu își surprinde de fiecare dată fanii doar cu ținutele îndrăznețe, ci și cu atitudinea pe care a avut-o, după ce o fană a făcut un comentariu cel puțin neașteptat la adresa ei, scrie spynews.ro

Celebra artistă și-a surprins fanii cu apariția sa de la Oscar

Gestul său neașteptat nu este singurul, căci, și la Oscar, Lady Gaga și-a făcut simțită prezența și nu, nu este vorba doar de capitolul vestimentație. Artista nu a ezitat să ajute un fotograf, care s-a împiedicat încercând să imortalizeze cele mai importante momente de pe covorul „roșu”.

Cântăreața a alergat și l-a ajutat pe bărbat să se ridice, iar fanii au avut numai cuvinte de laudă pentru gestul făcut de artistă.

La acel moment, Lady Gaga a spus că nu vede nimic neobișnuit în a ajuta pe cineva, cu atât mai mult că se afla la câțiva metri de bărbatul care s-a împiedicat, îndemnându-i, astfel, pe fani să îi ajute pe cei din jur, chiar dacă este vorba de un simplu gest.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74866080284119