Septembrie 14, 2022
Câți bani câștigă Iuliana Beregoi la un concert. Suma este impresionantă
Iuliana Beregoi se bucură de mult succes la vârsta de 18 ani. La început, tânăra a reușit să le câștige simpatia oamenilor în mediul online, pe vremea când era încă un copil și posta videoclipuri în care cânta piesele Alinei Eremia. Timpul a trecut, iar acum își câștiga banii singură, din muzică. Ce sumă de bani primește artista pentru un concert.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iulianei Beregoi nu i-a fost greu să intre în industria muzicală din România. Deși are numai 18 ani, tânăra are fani în toată Moldova și România, devenind un adevărat model în rândul celor mici. Chiar dacă nu este cea mai discretă atunci când vine vorba de viața ei, mai ales cea profesională, puțini știu câți bani primește artista la un concert. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Pe lângă banii pe care îi câștigă din pasiunea pentru muzică, Iuliana Beregoi are beneficii financiare și din afaceri, despre care majoritatea fanilor ei știu deja. Pentru un singur concert, artista primește 6.000 de euro, potrivit ego.ro

Iuliana Beregoi are acum 18 ani, dar reușea să adune fani din toată țara la concertele ei încă de când era un copil. Artista s-a „lansat” inițial pe YouTube, acolo unde posta videoclipuri în care cânta pielele unor cântăreți cunoscuți din țara noastră, printre care și Alina Eremia, un adevărat model pentru tânără la vremea respectivă.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior

Deși probabil că mulți nu știu, Iuliana Beregoi este printre cei mai scumpi artiști România. Artista a reușit să le cucerească inima românilor, mai ales pentnru că a crescut sub ochii celor ce o susțin.

Cine a susținut-o cel mai mult pe artistă

Iulianei Beregoi nu i-a fost ușor încă de la început, chiar dacă pasiunea pe care o are pentru muzică este mare. Artista a fost susținută tot timpul, din toate punctele de vedere, de părinții ei, care au făcut mari eforturi pentru a o vedea pe marile scene ale lumii, așa cum chiar ea se visa de mică.

Ce-i drept, Iuliana Beregoi a crezut în visul ei, a lupat pentru el, iar acum se bucură de mult succes datorită eforturilor pe care le-a făcut pentru muzică. Tânăra a început să aibă, în prezent, cele mai multe contracte de imagine.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66358351707458