Mai 09, 2018
Cate Blanchett a purtat aceeași ținută la Festivalul Cannes, ca și acum 4 ani. Află cauza!
Cea de-a 71-a ediție a Festivalului de la Cannes s-a început aseară, 8 mai, în Franța. La ceremonia de deschidere au participat, ca de obicei, oaspeții festivalului de film, care au purtat ținute nemaipomenite, pe Covorul Roșu. Printre ei s-a numărat și celebra actriță de la Hollywood, Cate Blanchett.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița, în vârstă de 48 de ani, Cate Blanchett, a purtat aceeași ținută la deschiderea Festivalului de la Cannes, ca și acum patru ani. Ea a purtat aceeași rochie, și aceleași accesorii în anul 2014, pe Covorul Roșu, de la Globurile de Aur.

 

 

Rochia pe care a purtat-o actrița este de la brandul Armani Prive, iar accesoriile de la Chopard. Rochia, din dantelă neagră, de tip sirenă, i-a scos în evidență eleganța și rafinamentul. Actrița a ales să poarte aceeași rochie ca și acum patru ani, pentru că în această ținută, ea se simte cu adevărat fabulos. 

 

Amintim că, Festivalul Cannes se desfășoară anual, în ultima lună a primăverii, și are loc în Franța. El se va încheia la data de 19 mai 2018. Emblema Festivalului Internațional de Film de la Cannes este „Golden Palm“. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90671801567078