Iunie 15, 2022
Cât cere Anna Lesko, Andra și Pepe pentru un concert în 2022. Sumele pe care le încasează
Anna Lesko face show pe scenă oriunde e invitată, iar cântăreața nu refuză niciun eveniment, mai ales după ce timp de doi ani de zile nu a avut concerte din cauza pandemiei. Iată cât te costă să-ți cânte artista.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă vrei să o vezi pe Anna Lesko în carne și oase pe scenă, atunci trebuie să știi dinainte și ce tarif care cântăreața pentru 45 de minute de cântat.

După doi ani de zile în care niciun artist nu a avut evenimente în țară din cauza pandemiei, iată că acum cu toții și-au reluat evenimente și urcă din nou pe scenă. În cazul în care vrei să o aduci pe Anna Lesko la evenimentul tău, iată la ce sumă trebuie să te aștepți.

Cum toate prețurile au explodat în ultima perioadă, inclusiv la benzină, mâncare și utilități, artiștii și-au mărit și ei tariful, iar aici e și cazul cântăreței. Ea a ținut să adauge încă 20% la suma pe care o lua pentru 45 de minute de cântat.

anna lesko colaj concert

Astfel, acum cântăreața percepe un onorariu de 2500 de euro, față de 2000, cât avea în urmă cu doi ani, iar artista promite să facă show pe scenă. Ea nu vine singură, ci alături de dansatoarele sale, dar va trebui să-i asiguri și o masă, transportul, cât și cazare, dacă este nevoie.

”Anna Lesko are un tarif de 2.500 de euro pentru mai puțin de o oră de show. A avut și de 2.000, dar, cum în ultima vreme prețurile au explodat, artiștii s-au văzut nevoiți să adauge, la tariful de bază, în jur de 20%, adică exact cu cât s-au mai scumpit toate. Nu mulți înțeleg, dar nu toți acești bani ajung în buzunarul cântăreței. Trebuie să plătești colaboratorii, dansatoarele, costumele noi de scenă, totul este înregistrat pe firmă, se plătesc taxe la stat”, a spus un organizator de spectacole, colaborator cu Anna Lesko

Ce preț are Pepe, Andra sau Andreea Bălan

În funcție de compelexitatea show-ului pe care îl fac pe scenă, dar și de oamenii din echipă cu care se prezintă, fiecare artist are un anumit onorariu pentru 45-60 de minute de concert.

În timp ce Pepe cere 5000 de euro pentru un eveniment, jurata de la Te cunosc de undeva, Andreea Bălan, cere 6000 de euro pentru un show de 45 de minute.

Prima Pagina | Pepe.Ro

Pe de altă parte, cântăreața Andra cere pentru 45 de minute de show pe scenă alături de band-ul său suma de peste 6000 de euro.

Un moment in premiera nationala si mondiala. Andra a testat microfonul care  canta singur! | Romanii Au Talent | ProTv 

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75123405456543