Noiembrie 11, 2020
Cardi B s-a râzgândit. Ce decizia a luat pentru a-și salva căsnicia
Cardi B a făcut un pas în urmă și a renunțat la divorțul de soțul ei, Offset. Cântăreața a decis să mai dea o șansă căsniciei ei, chiar cu o zi înainte de a apărea în fața instanței.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista a anunțat în urmă cu aproximativ două luni că a obosit de certurile continue și de infidelitățile soțului ei. „Inima mea în sfărșit mi-a spus să nu îmi mai irosesc timpul'a scris Cardi B pe contul său de Instagram. 

În actele pentru divorț, Cardi B era pregătită să dea de pământ cu soțul ei. Ea solicita custodia fizică și legală a fiicei lor, dar și o pensie alimentară pe măsură. De asemena, cântăreața a cerut ca toate cheltuielile de divorț să fie suportate de Offset, după ce a susținut că nu există nicio posibilitate de împăcare între ei, iar separarea dintre cei doi s-a întâmplat cu ceva timp în urmă.

„Atunci când eu și soțul meu am avut probleme – știți, m-a înșelat și multe altele – și am decis să stau cu el și să lucrăm la relația noastră, multă lume a fost supărată pe mine, multe femei au simțit că le-am dezamăgit. Nu am mai așteptat până când să mă înșele din nou. Nu am așteptat altă controversă cu el. Am decis să plec. Dacă aș fi vrut să stau, aș fi stat. Am decis să plec”, a declarat Cardi B într-un interviu, citează viva.ro. 

Totuși, o lună mai târziu, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Prima audiere în cazul de divorț al cuplului trebuia să aibă loc pe 4 noiembrie, însă Cardi B s-ar fi răzgândit în privința procesului.

Artista s-a căsătorit cu rapperul Offset în 2017, iar un an mai târziu a apărut pe lume fetița lor, Kulture Kiari Cephus. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2876305580139