Septembrie 19, 2022
Cântăreața Alla Pugaciova cere să fie inclusă pe lista „agenților străini”, alături de soțul ei
Celebra cântăreață rusă Alla Pugaciova a publicat un mesaj pe Instagram în care se adresează Ministerului rus al Justiției cu solicitarea de a o include în registrul „agenților străini" alături de soțul ei, prezentatorul TV și comediantul Maxim Galkin, relatează ediția europeană a publicației Novaia Gazeta și The Guardian.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În postare, distribuită de jurnalistul Kevin Rothrock, redactorul-șef al publicației ruse de investigații Meduza, cântăreața a cerut, de asemenea, să se pună capăt „morții băieților noștri pentru scopuri iluzorii”.
„Vă rog să mă includeți pe lista agenților străini ai scumpei mele țări, deoarece sunt solidară cu soțul meu, un om cinstit, decent și autentic, un adevărat patriot al Rusiei care nu poate fi cumpărat, care dorește prosperitate, viață pașnică, libertate de exprimare pentru Patria sa și care dorește ca băieții noștri să nu mai moară pentru obiective iluzorii care fac din țara noastră o paria și care îngreunează viața cetățenilor noștri”, a scris Alla Pugaciova.

Алла Пугачева поддержала Максима Галкина и попросила Минюст признать ее  «иноагентом»
Vineri, 16 septembrie, Ministerul rus al Justiției l-a inclus pe Maxim Galkin pe lista persoanelor care acționează ca „agenți străini”. Ucraina a fost indicată de autoritățile ruse ca sursă de finanțare externă a acestuia. Galkin a făcut în repetate rânduri declarații prin care a condamnat invazia rusă în Ucraina. Chiar în prima zi a invaziei, soțul Allei Pugaciova a publicat pe Instagram un pătrat negru, însoțit de cuvintele: „De dimineață sunt în legătură cu rudele și prietenii din Ucraina! Nu pot să pun în cuvinte cum mă simt! Cum este posibil așa ceva! Nu există nicio justificare pentru război! Nu războiului”.

Comediantul ține acum spectacole solo în afara Rusiei. Alla Pugaciova și soțul ei, Maxim Galkin, au părăsit Rusia și au plecat în Israel la scurt timp după începerea „operațiunii militare speciale” din Ucraina.

Sursa - libertatea.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92659401893616