Septembrie 14, 2016
Cameron Diaz a recunoscut ca a suferit din cauza ca era prea slaba
Actrita si-a dezvaluit complexele.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cameron Diaz a marturisit ca deloc n-o deranjeaza diferenta de varsta dintre ea si sotul ei, cantaretul Benji Madden.

“L-am intalnit pe Benji si am inteles: acesta este viitorul meu sot. El este cea mai sincera persoana din lume. Si nu exista nimeni in lume cu o inima mai mare decat a lui! – spune actrita. Ben este matur emotional, iar eu, in pofida faptului ca sunt mai mare decat el, imi pot permite sa fiu mult mai libera in exprimarea emotiilor. Exista un echilibru intre noi. Ben m-a invatat sa-mi recunosc greselile, sa nu ma tem sa-mi exteriorizez durerea, oboseala si nesiguranta, ceea ce eu am obisnuit sa ascund toata viata mea.”

S-a dovedit ca Diaz in copilarie a suferit foarte mult din cauza faptului ca ea se simtea prea slaba. Acesta a devenit un complex serios si doar comunicand cu Ben, ea a inteles ca despre aceste complexe din copilarie trebuie sa-si aminteasca mai usor. 

”In copilarie toti ma numeau schelet etiopean, intratat de slaba eram eu, a spus Cameron. Va dati seama cat de mult ma raneau aceste cuvinte? In adolescenta ma mai intrista foarte mult si lipsa unor parti ale corpului. (Rade.)

In ziua de azi copiii stau mai mult acasa in fata computerului sau se duc la diferite cercuri extrascolare, iar eu am prins acele vremuri in care ne jucam in drum si ne bateam la vedere unul pe altul. Ma bateam daca cineva radea de mine, pentru a ma apara. Puteam sa-l aleg pe cel mai mare dintre baieti si sa-l ridic pentru a demonstra ca eu sunt puternica si cool. Pe atunci, asta mi se parea cel mai important.”

Cu trecerea anilor, acest complex a trecut, dar o urma neplacuta totusi a ramas in amintirile actritei. Si doar comunicarea cu sotul ei care a ajutat-o sa se inteleaga si sa se accepte pe sine, a determinat-o pe Diaz sa se simta cea mai frumoasa si protejata femeie. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.3665947914124