Octombrie 31, 2016
Bunica Nataliei Koroliova se teme să moară singură
Pe 21 octombrie Nataliei Poryvai i s-a interzis intrarea în Ucraina, țara de origine a acesteia. Interdicția este valabilă 5 ani. Aici este vorba nu doar de vizitele pentru concerte, dar și cele personale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aflând despre faptul că în următorii cinci ani că nu se va putea vedea cu nepoțica, bunica artistei în vârstă de 94 de ani a declarat că trebuie să-și urmeze familia. Hotărârea de a emigra în Rusia, femeia a argumentat-o prin faptul că în cazul în care aceasta va muri, nu va avea pe nimeni care s-o înmormânteze.


«Am ajuns s-o vedem și pe asta, Natalia Koroliova — pericol național. Să știți că toți cei care ați contribuit la asta, concertul Nataliei în Palatul Ucrainei a fost anulat. Pierderile financiare ale palatului și ale bugetului statului este de jumătate de milion de grivne. Am vorbit recent cu Natalia, pe ea a sunat-o bunica și i-a spus că pleacă din Uncraina la ea, pentru că dacă va muri, Natalia nu va putea s-o înmormânteze», a spus Roman Nedzelskii, directorul Palatului Ucrainei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76143336296082