Martie 04, 2020
Brooklyn Beckham a împlinit 21 de ani. Vezi cum l-au felicitat celebrii părinți

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fiul cel mai mare al celebrului cuplu Beckham, a împlinit 21 de ani. Băiatul deja este mare, trăiește aparte de părinți, dar pentru ei rămâne încă un copil, un copil care s-a maturizat prea rapid.

Relația dintre Brooklyn și părinții lui este extraordinar de frumoasă. De fiecare dată, la sărbători, toți membrii familiei se întâlnesc și celebrează cele mai frumoase momente din viața lor împreună. 

Victoria a ținut să-și felicite fiul mai mare nu numai cu cadouri, îmbrățișări și cuvinte de bine, ci și prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Aceasta a publicat o poză în care Brooklyn este bebeluș iar David Beckham îl ține în brațe.

 

 

21 de ani în urmă a apărut acest suflețel care ne-a schimbat viața pentru totdeauna. Sensibil, drăgălaș și atât de dulce, este totul pentru noi. Te iubesc atât de mult. - a scris Victoria Beckham în dreptul acestei postări. 

 

La rândul său, și David Beckham și-a felicitat pruncul. Acesta la fel a publicat o poză din copilăria băiețelului său. 

 

La mulți ani, băiatul meu cel mare. Aș putea spune o mulțime de lucruri frumoase despre tine, dar voi spune doar că ai devenit un om cu literă mare, și sunt mândru să am un fiu ca tine. Ești bun, pasionat și grijuliu, iar pentru un tată acest lucru este cel mai important. Te iubesc, și-ți doresc să ai cea mai fericită zi de naștere. - a scris David Beckham în dreptul acestei poze. 

 

Amintim că, Brooklyn Beckham este fiul mai mare al fotbalistului David Beckham și al interpretei și creatoarei de modă, Victoria Beckham. Tânărul este pasionat de fotografie, își face studiile în SUA și în prezent, activează în calitate de model pentru brandurile renumite din întreaga lume.

 

 

La momentul actual, Brooklyn trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Nicola Annepeltz, o actriță americană, care a debutat în cinematografie în anul 2013. Domnișoara are 25 de ani. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.44096398353577