Octombrie 07, 2016
Blake Lively și Ryan Reynolds, în prag de DIVORȚ!
Nu trece o zi fără ca cineva să divorțeze. De astă dată este vorba despre Blake Lively și Ryan Reynolds. La doar o săptămână de la nașterea celui de-al doilea copil, cuplul a decis să divorțeze.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Niciunul dintre soți n-a confirmat oficial acest lucru, dar apropiații artiștilor susțin că familia este în prag de divorț. Motivul ar fi fiind o altă femeie.

 

 

Ryan ar fi început s-o trateze pe Morena Baccarin mai mult decât ca pe o colegă de film, aceștia filmându-se împreuna în filmul „Deadpool”. Se spune că acesta ar face multe de dragul ei, chiar să-și lase soția cu cei doi copii.

«Aceștia se întâlneau pe ascuns și erau foarte blânzi unul cu altul», - afirmă sursa.

 

Relația dintre Lively și Reynolds a început să se înrăutățească după ce au început să locuiască împreună. De atunci, nu puteau să ia nicio decizie calm și liniștit și asta mereu genera conflicte grave. Se spune că Blake este foarte grosolană, iar Ryan nu poate suporta asta. Și Blake la rândul ei, nu este atât de „curată” precum pare. Aceasta din când în când se vede cu fostul ei, Leonardo DiCaprio, și nu mereu aceste întâlniri sunt amicale.


 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1804401874542