Februarie 22, 2024
Beyonce a devenit prima femeie de culoare care a ajuns pe locul 1 în Billboard cu o piesă country
Cariera deja prolifică a lui Beyonce beneficiază de o nouă reușită. A devenit prima artistă de culoare care a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot Country Songs

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La un an după ce a devenit artista cu cele mai multe Premii Grammy din istorie, Beyonce a doborât un record ce părea aproape imposibil. "Texas Hold 'Em", recenta melodie lansată de cântăreață, a debutat în fruntea topului Hot Country Songs. Mai mult, "16 Carriages", un alt single semnat Beyonce, a ajuns pe locul 9. Cântecele au debutat pe locul 2 și, respectiv, pe locul 38, în Billboard Hot 100, scrie infomusic.ro

Mai mult, ambele piese s-au lăudat cu cifre impresionante de streaming și vânzări în prima săptămână de la lansare. Billboard raportează că "Texas Hold 'Em" a obținut 19,2 milioane de stream-uri și 39.000 de vânzări, în timp ce "16 Carriages" a obținut 10,3 milioane de stream-uri și 14.000 de vânzări. De asemenea, "Daddy Lesson", o altă melodie în stilul country lansată de Beyonce în 2016, s-a bucurat de  o creștere în cifrele de streaming, cu un factor de 370%.

Succesul lui Beyonce vine după ce, anul trecut, Tracy Chapman a devenit prima femeie de culoare care a compus o melodie country ajunsă pe locul 1 în topul Billboard. Este vorba de cover-ul piesei "Fast Car", interpretat de Luke Combs.

"Texas Hold 'Em" și "16 Carriages" prefațează noul album pregătit de Beyonce. "Act II" va fi lansat pe 29 martie și marchează cel de-al doilea capitol dintr-o trilogie, ce a debutat în 2022 cu "Renaissance".



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.2165267467499