Aprilie 04, 2023
Ben Affleck, un tată vitreg de vis! Emme, fiica lui Jennifer Lopez, îl adoră. Cum au fost surprinși?
În timp ce tatăl său natural așteaptă de la noua sa soție un bebeluș, anul acesta, Emme Maribel Muñiz are parte de iubire paternă din partea tatălui vitreg, Ben Affleck.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Complicate sunt relațiile de familie în vremurile acestea. Gemenii Max și Emme Muñiz ai foștilor soți Jennifer Lopez și Marc Anthony n-au avut parte de iubirea paternă. Artistul latino nu a făcut parte din viața lor, iar J Lo i-a crescut singură, impecabil.

Situația s-a schimbat profund de când mama lor a reînceput relația cu Ben Affleck, cel care i-a devenit și soț în 2022. Căci actorul are foarte multă dragoste de oferit și pare că relaționează de minune cu copiii și adolescenții.

Emme îl adoră pe tatăl său vitreg, Ben Affleck

Pe lângă cei trei copii biologici pe care îi are cu Jennifer Garner, fosta sa soție, Ben Affleck a clădit o relație de zile mari cu Emme și Max. Cu băiețelul nu este văzut prea des, iar Max oricum este mai retras de felul său.

Emme, în schimb, îl adoră. Adolescenta este toată un zâmbet de fiecare dată când iese cu tatăl vitreg. În cele mai noi fotografii, îi vedem cât de bine se înțeleg. Iar Emme radiază de fericire. Ben Affleck îi acordă iubire și atenție, lucru pe care tatăl său natural nu îl face, căci Marc Anthony își dedică tot timpul noii sale soții, o tânără de 24 de ani, care este însărcinată cu primul copil al cuplului.

Emme îl adoră pe tatăl său vitreg, Ben Affleck

Emme Maribel Muñiz țopăie la propriu de fericire în compania lui Ben Affleck, un tip foarte nostim, de altfel. Cei doi au profitat de vremea bună de primăvară și au ieșit la plimbare prin Beverly Hills. Au mers la librărie și au făcut mici cumpărături. Au povestit și au râs, iar adolescenta se simte minunat în compania noului tată.

Emme îl adoră pe tatăl său vitreg, Ben Affleck

Emme a îmbrăcat jeans și un hanorac alb, în timp ce Ben Affleck a mers pe negru, optând pentru jeans, pulover, ghete sport și o geacă de fâș.

Emme îl adoră pe tatăl său vitreg, Ben Affleck



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63668036460876