Iunie 28, 2023
Aur și argint pentru R. Moldova la Campionatul European de Lupte pentru Tineret
Republica Moldova a înregistrat performanțe remarcabile la Campionatul European de Lupte pentru tineri de până la 20 de ani, desfășurat la Santiago de Compostela, Spania. Alexandru Solovei a cucerit medalia de aur la competiția de lupte greco-romane, transmite MOLDPRES.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un alt sportiv moldovean, Vitalie Eriomenco, a intrat în posesia medaliei de argint, cedând în finală după o luptă strânsă în fața unui performer din Armenia.

Alexandru Solovei și Vitalie Eriomenco, reprezentanți ai Centrului Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale, au avansat în carieră, obținând aceste medalii, fiind susținuți de antrenorii lotului național Vladimir Iurco, Roman Zgardan, Serghei Timco și Mihail Cucu.

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a adresat felicitări campionului european Alexandru Solovei și vicecampionului Vitalie Eriomenco pentru performanțele înregistrate la Campionatul European. Ministerul va acorda premii bănești sportivilor și antrenorilor pentru realizările lor, în cadrul Galei Sportului, care se va desfășura la sfârșitul anului.

img23005142 

img23005142 

img23005142



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0959343910217