Octombrie 05, 2017
Așa mame - așa fiice! Top 3 vedete a căror fiice le-au moștenit frumusețea!
Cunoscutul proverb spune în felul urmăror: Mărul nu cade departe de pom! Acesta este și cazul copiilor de vedete. Îți prezentăm top 3 fiice de staruri care seamănă leit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kaia Gerber - Cindy Crawford

Până mai ieri o cunoșteați pe Kaia care făcea primii pași pe podium fiind fiica primei zeițe a anilor '90, Cindy Crawford, iar astăzi poartă cu mândrie titlul de model de top al anului curent. Copia mică a lui Cindy, domnișoara Gerber este foarte asemănătoare cu cea a mamei ei. Zici că sunt surori.

Carys Zeta Douglas-Catherine Zeta-Jones

Frumoasa Catherine Zeta-Jones nu i-a permis fetiței sale să strălucească prea devreme în lumina reflectoarelor. Doar recent ea a hotărât să o prezinte pe Carys în vârstă de 14 ani Hollywood-ului. Fata a făcut instantaneu furori așa că propunerile de a avea un rol în filme nu s-au lăsat mult așteptate. Însă toate se vor întâmpla la timpul lor. Acum Carys este axată pe învățătură.

Gigi și Bella Hadid- Yolanda Hadid

Anii trecuți nu au existat fete model mai populare decât surorile Gigi și Bella Hadid. Blonda și bruneta, una cu obraji deosebiți, cealaltă cu pomeți proeminenți. Surorile nu seamănă foarte bine între ele, dar amândouă sunt la fel de frumoase. Bineînțeles, faptul se datorează genelor: mama lor Yolanda Hadid - fosta model olandez, iar acum cea mai fidelă fană al fiicelor sale.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7600576877594