Mai 31, 2021
Aquarelle 90,7FM: Maratonul întîlnirilor cu foștii! J.Lo s-a văzut și cu Marc Anthony
Artista și fostul ei soț s-au văzut recent la o cafea. Chiar și atât a fost suficient, încât să nască întrebări între fanii vedetei! 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Reamintim, că Jennifer Lopez și Marc Anthony au împreună doi copii, Max și Emme, iar întilnirea lor vine în contextul în care interpreta e de ceva timp singură, după despărțirea de fostul său logodnic, Alex Rodriguez.

Apariția lor pe terasa hotelului W din Miami Beach a creat furori. O sursă a declarat pentru revitsa People, că cei doi au avut un comportament lejer: „Mulți oaspeți ai hotelului au recunoscut-o și ea a fost drăguță și energică cu oricine i-a abordat. Au comandat cafea”.

Între timp, fanii sunt foarte curioși privitor la întîlnirile tot mai frecvente ale vedetei cu foștii ei, la scurt timp după desparțirea sa de Alex Rodriguez.

Nu demult, Jennifer Lopez și cu Ben Affleck au petrecut timp atât în Los Angeles, unde cei doi locuiesc, cât și în Miami, unde interpreta lucrează la un proiect, dar au și călătorit către casa de vacanță a actorului din Montana pentru o scurtă vacanță împreună.

Pînă și P. Diddy, iubitul ei de prin anii 90 a postat recent pe contul său de Instagram o imagine din trecut care îi înfățișează împreună.



citeste și
SQL exec time = 0.67267680168152