Mai 04, 2018
Anna Kournikova a postat o imagine cu burtică de graviduță
Fosta tenisistă, Anna Kournikova, a postat pe contul său de Instagram o poză în care ea apare cu o burtică de gravidă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gurile rele ziceau că Anna Kournikova, în genere, nu a fost gravidă, și că ea, împreună cu soțul ei, interpretul Enriquie Eglesias au optat pentru o mamă surogat. Pentru a opri zvonurile care au fost stârnite, Anna a hotărât să posteze o poză pe pagina sa de Instagram, în care a apărut cu burtică de femeie însărcinată. La această postare ea a scris : "37 de săptămâni".

Mulți fani au crezut însă, că Anna Kournicova este din nou însărcinată, ei bine, nu e chiar așa. Dat fiind faptul că Anna a născut în luna decembrie, nu are cum să aibă 37 de săptămâni de sarcină. Totuși, urmăritorii ei de pe Instagram, au învăluit-o cu zeci de comentarii pozitive. 

"Cât de bine arăți", "Ce pantaloni cool ai", "Cât mi-aș fi dorit să pot încăpea și eu în asemenea pantaloni, acum, când sunt gravidă!" - au scris fanii la această postare. 

 

 

Amintim că, Anna Kournikova a devenit pentru prima oară mămică în iarna acestui an, la data de 16 decembrie 2017. Ea este căsătorită cu interpretul Enriquie Eglesias. Cei doi s-au cunoscut în anul 2001, pe platourile de filmare a clipului "Escape". De atunci ei doi sunt de nedespărțit. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2958207130432