Februarie 05, 2013
Angelina şi Brad se mută în China
Deşi este însărcinată cu cel de-al şaptelea copil al cuplului, Angelina Jolie şi logodnicul ei, Brad Pitt, vor să îşi mărească familia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deşi este însărcinată cu cel de-al şaptelea copil al cuplului, Angelina Jolie şi logodnicul ei, Brad Pitt, vor să îşi mărească familia. Tabloidele din străinătate spun că ei vor să înfieze încă un micuţ din China, ţară în care ar intenţiona să se şi mute.

Angelina, 37 de ani, şi Brad Pitt, 49 de ani, au şase copii, trei biologici şi trei adoptaţi din Cambogia, Etiopia şi Vietnam, dar cu toate acestea vor să mai înfieze unul.

Presa internaţională scrie că deşi Angelina e gravidă cu cel de-al şaptelea copil al cuplului, ea şi Brad vor mai adopta un micuţ din China, ţară care îi atrage din ce în ce mai mult.

Ei se gândesc, conform apropiaţilor, să se mute în China, luând şi două decizii în acest sens: Angelina, Brad, cei şase copii, dar şi tatăl divei s-au apucat de cursuri pentru a învăţa limba chineză, iar actorul şi-a deschis de curând un cont pe cea mai mare reţea de socializare din această ţară.

“Brad şi Angelina vor să-şi crească micuţii întrun spirit internaţional, iar ei realizează că în curând China va deveni cel mai puternic stat din lume. În plus, China reprezintă una dintre cele mai mai mari şi mai vechi culturi ale lumii”, a precizat o sursă.

Se pare că ideea mutării în China îi aparţine lui Brad Pitt, care este fascinat de această ţară încă din 1997, când a realizat filmul “Şapte ani în Tibet”.



citeste și
SQL exec time = 0.84863424301147