Iulie 10, 2022
Andreea Ibacka și Cabral nu mai dorm împreună de 4 ani:
Andreea Ibacka și Cabral sunt împreună de 14 ani, dintre care 11 de căsnicie, iar relația lor este una dintre cele mai solide din showbiz. Indiferent de problemele întâmpinate, cei doi merg înainte cu optimism, dar și cu mult umor. Iată ce secret din intimitate a dezvăluit Andreea Ibacka recent!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul românesc, Andreea și Cabral Ibacka se numără, fără doar și poate, printre cele mai iubite vedete autohtone. Și, cu siguranță, printre cele mai urmărite, dat fiind că aproape fiecare apariție a lor în social media devine virală. Au împlinit 11 ani de căsnicie și au doi copii superbi, însă chiar dacă traiul împreună nu a fost mereu simplu, povestesc despre viața de cuplu cu un umor savuros.

Andreea Ibacka și Cabral își țin permanent fanii conectați la viața lor personală, iar postările lor de pe bloguri și din social media sunt un adevărat ghid pentru o căsnicie… suportabilă. Nu e de mirare, așadar, că, invitată fiind în emisiunea „La Măruță”, Andreea a dat, fără reținere, detalii intime, evident, cu umorul aferent.

284483989_545025886991414_2671398671904769066_n

„Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani și, atunci când dormim, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur – fiecare pe așternutul lui, parte în parte, frățeste.

E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, că e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeală, nu mă enervez niciodată. Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic să mă pun bine cu el, că poate schimbă yala', i-a spus Andreea Ibacka lui Cătălin Măruță.

1295397822165480265010775198194119847589163n

El o numește colega de apartament, ea spune că i-a mâncat tinerețile, sunt permanent puși pe glume unul la adresa celuilalt, însă în spatele acestui umor spumos se ascunde o emoționantă poveste de dragoste. Andreea Ibacka și Cabral au parte, de fapt, de o relație cum rar întâlnești în ziua de azi, binecuvântată cu doi copii superbi, Namiko și Tiago, care promit să devină cel puțin la fel de carismatici și simpatici ca părinții lor.

Iată însă că, în spatele umorului și ironiilor a căror țintă este soția lui, Cabral ascunde multă sensibilitate și sentimente profunde pentru Andreea. Pe care le-a făcut publice la aniversarea a 11 ani de căsnicie prin intermediul unei scrisori emoționante.

Andreea-Ibacka-cabral-1

'N-am crezut vreodată că la anii ăștia o să mai ajung să am fluturi în stomac… sau că voi tremura de nerăbdare, asemeni unui copil înaintea cadourilor de Crăciun, să te văd. Că zâmbetul tău îmi va descreți fruntea indiferent cât de grea a fost ziua. Sau că iubirea noastră va răsturna pământul și cutumele. Și nu doar că te iubesc, dar îți sunt recunoscător pentru tot ce faci pentru noi, pentru motivația și inspirația pe care le pui în mine, pentru femeia superbă pe care o descopăr zi de zi, și mai ales pentru dragostea pe care mi-o porți.

Ne-am mărturisit și ne-am asumat și mai ales ne-am dat seama, încă o dată, că fiecare are cheia celuilalt și cele doua chei nu merg decât împreună, exact ca la armele nucleare. Vreau tot cu tine!', a scris Cabral Ibacka pe blogul său.

cabrall

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92507839202881