Noiembrie 22, 2022
Andreea Esca, imagine inedită din 1992. Cum arăta vedeta TV acum 30 de ani
Andreea Esca marchează într-un mod inedit Ziua Mondială a Televiziunii. Îndrăgita prezentatoare a publicat o serie de imagini de acum 30 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”De ziua mondiala a televiziunii va las niste imagini din prima mea delegatie “peste hotare”, a scris în dreptul fotografiilor Andreea Esca.

Pe atunci, înainte de era Pro TV, Andreea nu avea celebra tunsoare care o diferențiază de celelalte prezentatoare, de atâția ani. Tânăra speranță a jurnalismului românesc era mereu pregătită de noi reportaje și interviuri. Cu nelipsitul zâmbet molipsitor, nu putem să nu remarcăm cât de puțin s-a schimbat Andreea Esca.

Andreea Esca în 1992

Are acest ”vibe” bun, inconfundabil, care a propulsat-o în televiziune și a ajutat-o să ajungă una dintre figurile de încredere din media.

Andreea Esca în 1992

Acest moment al amintirilor este emoționant, fiindcă realizăm cu toții ce repede trece timpul prin viețile noastre.

Andreea Esca în 1992

Andreea Esca în 1992

Andreea Esca în 1992

Andreea Esca în 1992

Una dintre constantele vieții este și Andreea Esca. O vedem invariabil prezentând știrile Pro TV din cursul săptămânii. Este cea mai cunoscută jurnalistă română, ocupând poziția de realizator-prezentator în cadrul Știrilor ProTV, în decembrie 1995, de la înființarea postului. Andreea Esca a rămas celebră pentru salutul ”Bună seara România, Bună seara București, Pro Tv te salută”.

Andreea Esca și-a început cariera la SOTI, tot ca prezentatoare, în anul 1992, deși nu avea experiență în domeniu. Este anul în care s-a axat pe pregătirea jurnalistică, meseria ce avea să-i schimbe viața și să o transforme într-o celebritate autohtonă. A trecut prin numeroase etape la SOTI, toate susținute de multă muncă și cercetare de teren și chiar un stagiu la CNN.

Vedeta Pro TV a împlinit anul acesta 50 de ani. Andreea Esca s-a serbat cu mare fast în Turcia, la Istanbul, așa cum îi place ei cel mai mult, înconjurată de oameni.

  Ca de fiecare dată când atinge un alt prag al vârstei, Andreea Esca și-a obișnuit cunoscuții să dea o mega petrecere, a cărei tematică ori loc să rămână surpriză. Așa s-a întâmplat și de această dată, când, pentru aniversarea celor 50 de ani, știrista de la Pro TV le-a dat întâlnire prietenilor săi... direct în aeroport.  

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1626048088074