Martie 23, 2022
Amy Schumer vrea să-l aducă pe Volodymyr Zelensky la Premiile Oscar. Ce declarații a făcut actrița
Amy Schumer a declarat recent că vrea să-l aducă pe Președintele Volodymyr Zelensky la Premiile Oscar de anul acesta. Actrița internațională va găzdui marele eveniment din data de 28 martie alături de Regina Hall și Wanda Sykes.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

In cadrul emisiunii The Brew Berrymore Show vedeta internațională a oferit mai multe detalii despre motivul pentru care și-ar dori ca Președintele Ucrainei să ia parte la Gala Premiilor Oscar. Deși pentru mulți acest subiect este ”sensibil”, Schumer spune că nu se teme să fie transparentă față de publicul larg.

Amy Schumer vrea să-l aducă pe Volodymyr Zelensky la Premiile Oscar

Cea de-a 94-a Gală a Premiilor Oscar este din ce în ce mai aproape. Schumer a făcut recent câteva declarații neașteptate. Actrița de comedie le-a povestit admiratorilor faptul că a încercat să ia legătura cu producătorii Galei Oscar pentru a adăuga un nou invitat.

Amy Schumer vrea să-l aducă pe Președintele Volodymyr Zelensky la Premiile Oscar 2022. Aceasta este de părere că toată atenția se îndreaptă în prezent asupra Galei, motiv pentru care nu-și dorește ca celelalte lucruri care se petrec în lume să fie ignorate.

”Sunt sigură că există multă presiune în rândul tuturor celor implicați în cadrul Galei Premiilor Oscar. Un fel de lasă oamenii să uite, ne dorim doar să avem această noapte. Adevărul e că avem foarte mulți ochi și urechi ațintiți asupra evenimentului.”

Amy Schumer într-o rochie neagră în timp ce stă în fața unui ăupitru a declarat că vrea să-l aducă pe președintele Volodymyr Zelensky la Premiile Oscar

”Sunt de părere că este o oportunitate nemaipomenită pentru a comment câteva lucruri. Am și câteva glume care să atragă atenția asupra situație actuale. De altfel, sunt atât de multe lucruri oribile care se întâmplă simultan încât este foarte greu să-ți dai seama pe care să te concentrezi.”

”Mi-aș dori să găsesc o cale să-l aduc pe Zelensky aici. Poate cu ajutorul unei conexiuni prin satelit sau poate printr-o înregistrare pe casetă. Doar pentru că sunt atât de multe priviri ațintite asupra Premiilor Oscar nu înseamnă că trebuie să-mi fie teamă să deschid acest subiect. Cu toate acestea, nu sunt eu cea care produce și regizează acest eveniment.”

Sursa: catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0631444454193