Iunie 22, 2022
"Am plâns suficient" Tatiana Heghea a izbucnit în lacrimi pe Instagram
Interpreta Tatiana Heghea este o fire foarte sensibilă și trece prin filiera sufletului fiecare moment sau întâmplare din viața ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent Tatiana a povestit un caz emoționant urmăritorilor săi. De la tot amalgamul de stări, vedeta a izbucnit în lacrimi. Adevărul este că subiectul chiar e unul foarte dureros.

"M-am hotărât să vă povestesc un caz, care m-a făcut să plâng suficient. Aseară, întorcându-mă în sfârșit din România, am luat copiii de la grădiniță, iar când am ajuns acasă i-am interzis ceva lui Arthur, el este mai emotiv, seamănă cu maică-sa. Ceva vroia și nu exista în casă, era răvășit de emoții și nu doar din această cauză, era și un dor. Deși nu am strigat, nu l-am certat, el mi-a spus plângând: "Mama, vreau să mă iubești!" Acesta era dorul lui mare pentru mine. Vroia să fie mângâiat, cuprins, pupat.", a povestit Tatiana Heghea.

Întâmplarea cu fiul ei a pus-o pe gânduri și a făcut-o să se gândească la cei care nu au parte de dragostea părinților. 

"Copiii abandonați, de la orfelinate, cine pe ei îi drăgănește? Cui acești copii spun - Mama vreau să mă iubești? Dacă aș avea o putere, toți copiii i-aș lua sub aripa mea. Cine îi iubește, Doamne?!", a izbucnit în lacrimi artista.

Copleșită de emoții Tatiana a apelat la urmăritorii săi, cerând detalii despre orfelinatele din țară. Interpreta este gată să meargă să le cânte copiilor. Aceasta a spus că pe lângă spectacolul propriu-zis își dorește să îmbrățișeze toți copiii, să compenseze ceea de ce au fost lezați acești copii. 

"Toți au nevoie de mamă, cine v-a dat dreptul să abamdonați copiii?", a spus Tatiana, printre suspine și lacrimi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.97667002677917