Mai 10, 2022
Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, ar fi din nou însărcinată
Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladimir Putin, ar fi însărcinată cu al treilea copil, potrivit unor surse citate de Daily Mail. Președintele rus, în vârstă de 69 de ani și gimnasta ar avea o relație din 2008.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit sursei citate, președintele rus ar fi aflat că va avea un al copil chiar la sfârșitul săptămânii trecute, în timpul pregătirilor pentru parada ce a avut loc în Piața Roșie pentru a celebra ziua de 9 mai, și anume Ziua Victoriei.

”Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată – iar sarcina a fost neplanificată”, ar fi dezvăluit o sursă apropiată președintelui rus, aceasta explicând, de asemenea, că acesta ar fi fost surprins de veste.

Alina Kabaeva, cunoscută pentru faptul că se ocupă de coordonarea presei din Rusia, s-ar fi refugiat în Elveția după ce președintele rus a ordonat invația în Ucraina.

Alina Kabaeva și Vladimir Putin ar avea doi copii împreună

Ani de zile la rând s-a vorbit despre relația dintre Alina Kabaeva și președintele rus, Vladimir Putin, iar acum au apărut noi informații. Potrivit presei internaționale, aceștia au împreună doi copii, mai exact doi băieți.

Potrivit Daily Mail, Vladimir Putin, președintele rus care a ordonat invadarea Ucrainei, este tatăl a doi băieți pe care-i are din relația cu gimnasta Alina Kabaeva. Primul lui fiu a venit pe lume în secret, în Elveția, în 2015. Atunci au fost desfășurate numeroase forțe de securitate, potrivit unui obstetrician care s-a aflat în sala de nașteri.

De cealaltă parte, însă, al doilea fiu al lui Vladimir Putin s-a născut la Moscova, în 2019, însă același specialist a zburat în Rusia pentru a asista la naștere.

Aceste informații au apărut în urma unei investigații ce a fost realizată de jurnaliști de la ziarul Sonntagszeitung din Elveția.

Vladimir Putin, care va împlini 70 de ani în următoarele luni, a negat că are o relație cu Alina Kabaeva, gimnasta în vârstă de 38 de ani, care are în palmares o medalie de aur de la Jocurile Olimpice.

Liderul rus și-a ascuns relația cu Alina Kabaeva de alegături și nu a fost prezent la niciuna dintre nașteri. Același raport nu a confirmat, însă, zvonurile apărute în ultimii ani în presa internațională, care sugerau că în 2019, Vladimir Putin a devenit tată de gemeni. Potrivit acestui raport, în schimb, acesta ar avea un singur fiu.

 

Sursa: peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66637897491455