Aprilie 20, 2015
AISHOW - Dan Bittman acasă la Angela și Mihaela Sîrbu
AISHOW cu Dan Bittman! TNT Bravo, 26 aprilie, 19:00!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dan Bittman ar vrea să devină tată de fetiță!

Dan Bittman, liderul legendarei trupe Holograf din România a declarat în cadrul emisiunii AISHOW că n-ar fi împotriva unui copil extraconjugal, în special dacă ar fi o fetiță. Interpretul are o relație de 24 de ani cu textiera Liliana Ștefan și crește 3 feciori.

Totul s-a întâmplat în cadrul unei farse puse la cale de prezentatoarele AISHOW, Angela și Mihaela Sîrbu. Dan Bittman a răspuns la mai multe mesaje haioase, unul dintre care cică aparținea unei foste iubite pe nume Valerica cu care are o fetiță. La mesajul plin de tandrețe interpretul a răspuns mai în glumă, mai în serioas: ”Nicio problemă, Valerica! Fată să fie, că băieți am destui.”

Dan Bittman a intrat în lumea muzicii rock în anii '80 ai secolului trecut. Împreună cu ceilalţi membri ai trupei Holograf, în România comunistă era cercetat de către autorităţi, iar tânăra generaţie îl venera pentru spiritul său revoluţionar. La mult aşteptatele concerte din Costineşti el devine un promotor al stilului şi al libertăţii, idol pentru generaţiile următoare.

Anii 2000 reprezintă perioada în care Dan Bittman, pe lângă muzică, mai gustă din bucătăria telviziunii. Prezintă emisiunea – concurs “Bravo Bravissimo” şi crează propriul proiect televizat, “Dănutz S.R.L.” – una dintre cele mai vizionate şi longevive emisiuni de la TVR. În 2012 liderul Holograf este unul dintre juraţii proiectului televizat “X Factor” de la canalul Antena.

Astăzi el continuă să experimenteze în laboratorul muzicii, ținându-se ferm pe poziții. La începutul acestui an a lansat o piesă solo împreună cu tinerii de la studioul muzical KAZIBO. Melodia „Şi îngerii au demonii lor” se clasează pe primele locuri în topurile muzicale.

Doar la AISHOW vei afla secretul longevității formației HOLOGRAF și vei vedea ce videoclip au realizat fanele lui Dan Bittman special pentru această vizită la Chișinău. Ce regionalisme și rusizme a învățat interpretul și ce apreciază cel mai mult în Republica Moldova vei afla duminică, 26 aprilie, la TNT Bravo, ora 19:00!

AISHOW îți oferă posibilitatea să afli poveștile de viață ale celor mai notorii personalități de la noi din țară și de peste hotare. Politicieni, actori, oameni de succes sunt puși în fața provocărilor acasă la Angela și Mihaela Sîrbu în fiecare duminică, ora 19:00, la THT Bravo.

Cele mai proaspete actualizări despre invitații din fiecare duminică găsești pe facebook.com/TVAishow și www.aishow.md

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91803598403931