Februarie 02, 2018
Adelina Pestrițu a anunțat că este însărcinată
Astăzi, 2 februarie, a anunțat oficial că este însărcinată. Cine este iubitul ei? Încă nu s-a aflat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A trecut aproape un an de când cei doi au anunțat că sunt împreună. Fosta iubită a lui Liviu Vârciu, și a lui Spike, a ținut în secret viața a amoroasă, crezând că e mai bine să-și lase sentimentele departe de ochii lumii. Iubitul Adelinei, nu face parte din show-bizzul Românesc, cu toate că, cei doi se iubesc la nebunie. Bărbatul împrereună cu care Adelina va aduce pe lume primul său copil se numește Virgil Şteblea.

 

"Dragii mei prieteni, vârsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu și iubitul meu, Virgil, suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea că vom deveni părinți. Fericirea noastră este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători și un an de relație. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi 3. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți.

 

 

Adelina Pestrițu și-a început cariera ca fiind prezentatoare la o emisiune de divertisment din România. În 2009 a devenit soția lui Liviu Vârciu, alături de el devenind celebră. După ce a divorțat de Liviu, Adelina a început relație cu cântărețul din România, Spike. Cei doi au fost împreună timp de doi ani. A urmat o perioadă în care Pestrițu și-a ținut în secret viața personală, iar acum, se pregătește pentru să devină mămică!

 



citeste și
SQL exec time = 0.59453129768372