August 14, 2019
Află ce vedetă de la noi se odihnește în... Santorini!
Una dintre vedetele autohtone a ales să plece în vacanța de vară într-o destinație mai exclusivistă și rar accesibilă - în Santorini.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Imaginile din Santorini, una din cele mai exclusive insule din Grecia, încântă văzul oricui. Aici te poți plimba la nesfârșit, savurând priveliștile nelumești, te poți bucura de marea Egee, care se contopește cu cerul, și poți admira orașul alb care prinde viață la amurg.

 

 

După câteva zile de neuitat petrecute pe insula Creta alături de soțul său, Lili Lozan a făcut naveta pe Insula Santorini, cu feribordul. Chiar dacă e cea mai aglomerată perioadă a anului pentru a vizita acest loc special, prezentatoarea nu a ratat șansa de a o face. A plecat acolo unde totul pare a fi desprins din poveste. 

 

 

"Noi, de pe Creta, am ajuns in 2 ore cu feribotul, extrem de confortabil și condiții superbe (fotolii ok, bar cu de toate și ferestre mari) prețul e 70 euro biletul. Sa faci poze nu te costa nimic, doar ca unele spații sunt private și nici o șansa sa smulgi permisiunea administratorilor. (...) Santorini e fix ca in pozele de pe internet, eu m-aș întoarce, dar nu in perioada aglomerata!" - a scris Lili Lozan pe contul său de Instagram. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.015673160553