Noiembrie 28, 2022
„Adidașii gri” ai lui Carla’s Dreams: Cum sună piesa de ultimă oră a trupei
Carla’s Dreams a lansat oficial piesa „Adidașii gri”. O promisiune întârziată, dar ținută, e iertată, consideră artistul. În doar o oră, cântecul a adunat peste 13.000 de vizualizări și aproape 3.000 de aprecieri. Melodia conține și versuri noi pe lângă cele interpretate acum 10 luni la radio.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Promisiunile întârziate, dar ținute

„La întrebarea „cum să ne adresăm?” bucata din noi a vrut să îi spunem „bucățică”. Așa că poftim, o bucățică din noi. P.S: Promisiunile întârziate, dar ținute, sunt iertate. V-am cuprins”, a scris Carla’s Dreams, pe Facebook.

„Doar atunci când cazi/ Doar atunci când cazi,/ Rănile se prind, rănile se prind greu/ Valsul nostru lent te împiedică mereu/ Ochii obosiți doar din priviri/ Gata de orice, gata să fim, gata să fim”, sunt câteva din versurile noi ale melodiei.

 

„După mii de pași, după mii de nopți pierdute-n timpuri… Tu păstrează-i, cum păstrezi fotografii, lor nu le-a păsat de faimă sau hârtii”, cântă Carla’s Dreams, despre care tot mai mult se vorbește că acestea sunt ultimele sale piese, cu tentă de adio de la scenele mari.

Așteptarea a luat sfârșit

„Carla’s, mulțumesc că existați; sunteți o adevărată inspirație pentru mine”; „Aproape acum un an ascultam piesa aceasta și mă gândeam când ar să fie lansată oficial. Și așteptarea a luat sfârșit”;

„În sfârșit, e superbă în orice variantă! Ești rar, fascinant, atât de genial și un artist desăvârșit. Mulțumim CSD, pentru timp, pentru dragoste, pentru că ai fost, pentru că ești!”, au reacționat unii dintre fani.

Acum 10 luni, Carla’s Dreams a interpretat piesa „Adidașii gri” în studioul unui post de radio din România. Videoclipul publicat pe Youtube a strâns peste 2 milioane de vizualizări.

Carla’s Dreams este un proiect muzical lansat în 2012 în Republica Moldova, iar ulterior, a devenit popular și în România. În acest an, trupa a împlinit 10 ani de activitate.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65910363197327