Mai 13, 2019
Adela Popescu și Radu Vîlcan au plecat într-o vacanță exotică
De Ziua Bărbatului Român, pe 5 mai, Adela Popescu și Radu Vîlcan și-au încreștinat băiețelul. După marele eveniment, frumoasa familie și-a luat bagajele și au plecat în Egipt, împreună cu cei doi băieți ai săi, dar și cu părinții acestora.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Adela Popescu și Radu Vîlcan s-au distrat cu mare fast la petrecerea organizată în cinstea lui Andrei, băiețelul lor mai mic. I-au avut alături de ei pe cei mai buni prieteni, colegi de breaslă și oameni apropiați. După această mega petrecere, Adela Popescu și Radu Vîlcan au plecat împreună în Egipt.

 

 

E interesant cu parintii in vacanta. Inainte sa ne ajute ei cu copiii, trebuie sa ii acomodam noi cu imprejurimile. Si asta e treaba de cateva zile. Acum ii conducem spre masa. Dar ne place. 

 

 

Alături de ei au plecat în mult așteptata vacanță, părinții acestora. Bunicii se bucură extrem de mult de vacanță, mai cu seamă că sunt alături ce cei doi nepoței ai săi, Alexandru și Andrei. 

 

 

 

 

Amintim că Adela Popescu și Radu Vîlcan s-au căsătorit în anul 2015. Cei doi au devenit pentru prima oară părinți în vara anului 2016. Adela născuse un băiețel perfect sănătos pe numele Alexandru. În luna decembrie 2018, Adela și Radu au devenit părinți pentru a doua oară. Prezentatoarea de televiziune a adus pe lume încă un băiețel, pe care l-a numit Andrei. Botezul acestuia a avut loc duminică, 5 mai. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91109299659729