Octombrie 23, 2018
Actrița Selma Blair a anunțat că suferă de o boală teribilă!
Actriţa americană Selma Blair, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit că suferă de o boală groaznică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebra actriță de la Hollywood, Selma Blair, cunoscută din filme precum "Legally Blonde" şi "Cruel Intentions" a anunţat prin intermediul spațiului online, că a fost diagnosticată cu o maladie autoimună a sistemului nervos -  scleroză în plăci. 

 

 

"Sunt handicapată. Mi se întâmplă să cad. Scap obiecte. Memoria îmi este înceţoşată", povesteşte actriţa, care filmează în serialul science-fiction Netflix "Another Life. (...) Vreau să mă joc cu fiul meu din nou. vreau să merg pe stradă şi să urc pe cal. Am o scleroză în plăci şi asta e viaţa". - a scris actrița.

 

 

Scleroza în plăci sau scleroza multiplă este o boală în care nervii sistemului nervos central, adică ai creierului și măduvei spinării, nu mai funcționează cum trebuie, îmbolnăvindu-se treptat. Boala provoacă simptome precum slăbirea musculară, tulburări de echilibru, de vedere, de vorbire, paralizii. Pe termen mai scurt sau mai lung, se poate instala un handicap ireversibil.

 

Prietenii și colegii de breaslă a vedetei i-au scris mesaje de încurajare la această postare. 

"Te iubesc și țin la tine. Voi face orice pentru binele tău". - a scris Sarah Michelle Gellar. 

 


 

"Mereu voi fi lângă tine și te voi susține la bine și la greu. Te voi iubi și te voi îmbrățișa de fiecare dată. Ești o femeie puternică, și le vei reuși pe toate ,pentru că ești o adevărată luptătoare!" - a scris Jaime King. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2642033100128