Martie 11, 2019
Actrița de peste Prut, Diana Dumitrescu este însărcinată
În toamna anului trecut, frumoasa actiță din România, Diana Dumitrescu și-a oficializat relația cu milionarul, Alin Boroi. La o jumătate de an de la acest eveniment special, actrița de peste Prut a anunțat că este însărcinată. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În acestă sâmbătă, actrița care a devenit celebră după ce s-a filmat în numeroase telenovele din România, a fost nașă de botez pentru copilașul Mihaelei Moise. La acest eveniment, Diana Dumitrescu a anunțat că și ea, în viitorul apropiat va deveni mamă. Acest lucru se va întâmpla pentru prima oară.

"S-a întâmplat o minune! Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne aşteptam mai puţin", - a scris Diana Dumitrescu în dosul pozei pe care a postat-o în spațiul online. 

 

Vedeta în vârstă de 35 de ani a purtat la botez o rochie fină, de culoarea albastru deschis, sub care i s-a văzut bine accentuată, burtica de graviduță. 

Amintim că, Diana Dumitrescu s-a căsătorit în secret în luna septembrie a anului trecut. Actrița și-a oficializat relația cu Alin Boroi, după trei ani de relație. Evenimentul a fost discret, și a avut loc în sânul naturii. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6284327507019