August 07, 2022
Actrița Anne Heche, în stare gravă la spital, după ce a condus beată! Este intubată, cu arsuri grave
Actrița Anne Heche (53 de ani) a suferit arsuri grave, după ce a intrat cu mașina într-o locuință din Los Angeles. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care medicii o băgau în ambulanță, imediat după accidentul care a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 11, în zona Mar Vista din Los Angeles. Cu puțin timp înainte, a lovit un complex de apartamente, a plecat de la locul accidentului și la câteva sute de metri a intrat cu mașina din nou într-o casă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița Anne Heche a fost intubată, după ce a ajuns în stare critică la spital, în urma unui accident îngrozitor în care i-a explodat mașina. Femeia de 53 de ani a suferit arsuri îngrozitoare în timpul coliziunii și a fost târâtă afară din epavă de către pompieri, după ce automobilul a izbucnit în flăcări pe străzile din Los Angeles. Durerile chinuitoare au făcut-o să se zvârcolească pe targă, înainte de a ajunge în ambulanța care a transportat-o la o unitate de primiri urgențe, direct la Terapie Intensivă.

Imaginile șocante surprind, de asemenea, epava arsă a automobilului său, marca Mini Cooper, care a fost remorcat dintr-un gard viu situat în apropierea unei școli. O fotografie o ilustrează pe Anne Heche cu doat câteva momente înainte de al doilea accident, cu ceea ce pare a fi o sticlă de vodcă așezată în suportul pentru pahare din mașină

Actrița americană Anne Heche, în stare gravă după un accident teribil / A  intrat într-o casă cu mașina care a luat ulterior foc - HotNews.ro

Anne Heche, fosta lui Ellen DeGeneres, se afla în mașină în momentul în care automobilul a luat foc

Videoclipul capturat de o cameră din cartierul în care accidentul s-a produs demonstrează că Anne Heche mergea cu viteză pe o stradă din Mar Vista. Medicii au un pronostic rezervat, dat fiind faptul că actrița a fost intubată și a suferit arsuri grave, dar se așteaptă să trăiască în urma accidentului îngrozitor. Localnicii s-au grăbit să o ajute pe Anne după primul accident și un bărbat i-a cerut să coboare din mașină. Ea a ignorat sfatul și și-a continuat călătoria cu viteză.

Mai târziu, ea a continuat să meargă cu viteză pe șosea, s-a lovit de un gard viu și apoi a ricoșat într-o casă din apropiere. Accidentul îngrozitor a făcut ca mașina să fie înghițită de flăcări înainte ca Heche să fie târâtă de pompieri și condusă la spital cu o ambulanță. Departamentul de Pompieri din Los Angeles a declarat că a fost nevoie de 59 de pompieri 65 de minute pentru a stinge „flacările încăpățânate” și pentru a „salva o femeie adultă găsită în vehicul”.

Actor Anne Heche 'expected to pull through' following fiery Los Angeles  crash, ex says

„În casă erau tone de fum. Cred că au folosit macaraua pentru a muta mașina pentru a scoate șoferul. A fost o nebunie”, a declarat un martor pentru NBC Los Angeles. „Dacă există cineva în viață acolo, va fi un miracol”, a spus reporterul Fox 11, Stu Mandel, în timp ce privea dintr-un elicopter care se afla deasupra scenei tragice. Imaginile din același pompier o ilustrează pe Anne Heche cu semne mari pe spate, zvârcolindu-se pe targă de durere.

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91460466384888