Iulie 04, 2022
A suferit arsuri groaznice în copilărie, acum participă la Miss Univers
O tânără care a suferit arsuri grave pe picioare la vârsta de doar 12 ani va participa la finala Miss Univers din Marea Britanie. Harriotte Lane, din Newcastle, a fost victima unui accident casnic, în urma căruia a rămas cu o cicatrice imensă, dar asta nu a împiedicat-o să devină model.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Şi-a vărsat sos clocotit pe picioare, la 12 ani

Fata, care are acum 21 de ani, a vărsat un sos care dădea în clocot pe coapse, când era mică. În urma accidentului, a avut nevoie de operaţii şi grefe de piele, timp de cinci ani. Harriotte încă are o cicatrice imensă în locul în care s-a ars.

“Nu am realizat că e atât de grav, în momentul producerii accidentului. Pielea de pe picior a început să se descojească şi s-a infectat”, a povestit tânără, conform publicaţiei britanice The Sun.

Din cauza grăsimilor din sos, arsura a fost una diferită faţă de cea cu apă fierbinte. “Timp de patru zile, a ars ţesutul pielii. Am mers la medic şi m-au băgat în operaţie a doua zi. Am avut nevoie de grefe și au luat o bucată de pe piele din altă parte pentru a pune pe picior. A durat cinci ani ca arsura să se vindece şi încă mai am o cicatrice”, a mai spus fata.

Harriotte Lane becomes highest-placing beauty queen in the history of  north-east UK

Mama ei a convins-o să patricipe la concursuri

Cea care a încurajat-o pe Harriotte să aplice la primul ei concurs de frumuseţe a fost chiar mama sa, Sarah Lane, din dorinţa de a-şi ajuta fiica să aibă iar încredere în sine: “Obişnuiam să mă ascund de restul lumii, până când mama m-a dus la un concurs de frumuseţe”.

Harriotte Lane - Galaxy Pageants UK

A câştigat mai multe competiţii de frumuseţe

De atunci, tânără a câştigat mai multe astfel de competiţii, printre care şi Miss International Marea Britanie, una dintre cele mai vechi din lume, în 2019. La 9 iulie, ea va participa la Miss Univers din Marea Britanie, concurs ce se va desfășura în Ţara Galilor, unde Harriotte va avea de trecut proba costumului de baie, dar şi cea a rochiilor de seară. 

În plus, toate fetele înscrise în competiţie vor răspunde unor întrebări în faţa publicului, dar vor avea şi un interviu cu juriul, în privat. “Miss Univers e cea mai importantă competiţie la care poţi participa. E un vis al meu să particip de când eram mică”, a mai spus Harriotte.

Harriotte Lane crowned Miss International UK 2019

Strânge bani pentru asociaţii de caritate

Tânăra nu este doar pasiontă de astfel de competiţii: ea se ocupă şi de activităţi de caritate, iar în ultimii nouă ani a strâns peste 100.000 de lire pentru diverse cauze. Una dintre fundaţiile în care este implicată este A-Sisterhood, care se ocupă de ajutorarea fetelor din India care au fost victime ale atacurilor cu acid sulfuric.

SIX FEET tall finds success as a model - Mirror Online 

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72932457923889