Octombrie 27, 2023
A "plouat" cu bani, la propriu. Un milion de dolari a fost aruncat dintr-un elicopter. Mii de oameni au strâns bancnotele în pungi de plastic
Kamil Bartoszek, surpriză neobișnuită pentru locuitorii orașului Lysá nad Labem, lângă Praga. Gestul făcut de influencer a devenit viral pe rețelele de socializare. Bărbatul a aruncat dintr-un elicopter un milion de dolari pentru oameni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Influencerul și gazda Kamil Bartoszek, mai cunoscut sub pseudonimul său Kazma, a dat un milion de dolari unor oameni, la întâmplare. Pentru evenimentul caritabil de amploare, a închiriat un elicopter și a organizat o întâlnire. Mii de oameni s-au adunat pe un câmp din apropierea orașului Lysa nad Labem pentru a vedea ce surpriză le va face influencerul.

În orașul liniștit Lysá nad Labem, lângă Praga, a avut loc un spectacol neobișnuit. Un milion de dolari au căzut din cer, la propriu, datorită amabilității lui Kazma, un animator ceh cunoscut sub numele de Kamil Bartoszek, scrie spynews.ro

Potrivit informațiilor, influencerul a organizat un concurs în care i-a promis câștigătorului un milion de dolari pentru codul decriptat din filmul „Onemanshow: The Movie”. Cu toate acestea, nimeni nu a putut ghici ce a criptat acesta în videoclip așa că, până la urmă, fără să aștepte răspunsul corect, a promis că nu va păstra banii pentru el, ci că va oferi fiecărui fan posibilitatea de a-i lua.

Ulterior, a trimis o locație criptată utilizatorilor care și-au partajat e-mailurile. În ziua și ora specificate, influencerul a trimis un elicopter cu o cutie de bani la locație.

Peste câmp, unde stăteau mii de oameni, bancnote au căzut din elicopter și s-au împrăștiat și au acoperit pământul, iar martori oculari cu saci s-au repezit să le adune. Totul a durat mai puțin de o oră.

Evenimentul a stârnit critici și controverse. Legalitatea și implicațiile fiscale ale distribuirii banilor au fost puse sub semnul întrebării. Contractul prevedea că suma trebuie impozitată, dar Kazma nu a menționat acest fapt crucial, ceea ce a dus la confuzie în rândul participanților, scrie bnn.network.

Criticii au pus la îndoială și autocolantul atașat fiecărei bancnote, care se referea la persoane care au nevoie de asistență financiară, ridicând îngrijorări cu privire la valoarea și acceptarea dolarilor. Vedete și personalități publice s-au alăturat corului criticilor, exprimându-și dezamăgirea că banii ar fi putut fi folosiți în scopuri mai importante, scrie aceeași sursă menționată anterior.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.43854069709778