August 16, 2021
Monica Bellucci, așa cum n-ai mai văzut-o. S-a sărutat cu o actriță
Vara asta se încheie mult mai fierbinte decâ de obicei. De data asta nu putem da vina pe încălzirea globală. Vina o poartă actrițele Monica Bellucci și Carol Bouquet, care s-au fotografiat în ipostaze extrem de îndrăznețe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una de origine italiană și alta de origine franceză, au participat la o sesiune pentru o revistă străină îmbrăcate fie sumar, fie în ținute provocatoare și ... sărutându-se. Au ținut să reproducă scene din filmul Fantasmele, premiera căruia va avea loc peste două zile. În producția cinematografică, Monica Belluci și Carol Bouquet sunt prezentate drept un cuplu. Scenariul urmărește relația lor, dar și alte cinci. ”Mi-am dorit să fiu în acest film, pentru că am vrut să o sărut pe Carol”, a recunoscut Monica Bellucci, în vârstă de 56 de ani. 

În interviul acordat publicației franceze Paris Match, Monica Bellucci a ținut să recunoască un adevăr, pe care multe dintre femeile trecute de 50 refuză s-o facă și anume influența timpului asupra frumuseții fizice.  

”Refuz să duc un război împotriva timpului. Pentru că știu dinainte că voi pierde și mă va face să sufăr. Și din moment ce vreau să fiu fericită, prefer să privesc viitorul cu bucurie! Corpul în care ne-am născut ne-a fost dat de sus. Acesta este un cadou pe care îl pierdem în timp. După trecerea tinereții, vine un alt stil de frumusețe. A fi capabil să te exprimi din nou după o anumită vârstă este minunat. Datorită frumuseții mele, oamenii înșiși au venit la mine. Nu a trebuit să fac eu primul pas. A fost grozav, dar totul a fost fragil. Pe măsură ce îmbătrâneam, această frumusețe diabolică a dispărut și nu mă mai proteja. A trebuit să mă adaptez la această nouă situație. Puterea mea a venit din altă parte, poate din ceea ce se numește căutarea frumuseții interioare”, a mărturisit frumoasa actriță italiană. 



citeste și
SQL exec time = 1.2638745307922