Septembrie 02, 2020
Kylie Minogue, într-o formă de invidiat la 52 de ani
Are 52 de ani, însă nu își arată absolut deloc vârsta. Face furori cu fiecare apariție pe scenă și se menține de ani buni în formă. Look-ul glam și silueta zveltă o încadrează în rândul divelor sexy. Iată câteva dintre secretele vedetei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Surse apropiate solistei au declarat la un moment dat că și-a pus sănătatea în pericol, consumând o singură masă pe zi și apă plată cu lămâie pentru a anihila senzația de foame, scrie viva.ro. 

În acelaşi timp, vedeta a declarat că a ținut dieta cu grapefruit pentru a scăpa de kilogramele în plus. Conform acelui regim, Kylie mânca la micul dejun o jumătate de grapefruit sau 400 ml suc de grapefruit fără zahăr, două ouă și  două felii de șuncă fără grăsime, de preferat de pui sau curcan. La prânz repeta procedeul cu jumătate de grapefruit sau suc din același fruct fără zahăr, carne de pui, curcan sau vită și salată de legume. La cină, din nou grapefruit sau suc cu peste sau o salată simplă de legume. 

Prima dietă o ține în momentele în care vrea să dea jos mai multe kilograme, cea cu grapefruit o poate ține cu o alternanță de 12 zile și cel puțin două zile de pauză. Astfel, pentru restul timpului, cântăreața optează pentru dieta indicelui glicemic.

Astfel, Kylie Minogue consumă alimente care conțin carbohidrați cu indice glicemic sub 50. Vedeta își permite doar de maxim trei ori lunar să opteze pentru alimente cu un indice glicemic mai mare.

Regula de bază după care se ghidează este că nu asociază niciodată carbohidrații cu lipidele, în special cele saturate: mai concret nu amestecă grăsimile cu dulcele nicicând.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4109075069427